Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské TRÁPENIE Vémolovcov: STRACH o chorého syna... Nočný prevoz do nemocnice!

Lela Ceterová skončila s ročným synom v nemocnici. Zobraziť galériu (4)
Lela Ceterová skončila s ročným synom v nemocnici. (Zdroj: Instagram L.C.)

ŽILIN - Nie je nič horšie, ako vidieť vlastné dieťa trápiť sa. S týmto budú súhlasiť všetci rodičia. Aktuálne by o tom vedela rozprávať aj manželka českého MMA zápasníka Karlosa Vémolu (37), Slovenka Lela Ceterová (33). Práve bola na kúpeľnom pobyte v Rajeckých Tepliciach, keď musela náhle vyhľadať lekársku pomoc. Jej synovi sa totiž zdravotne priťažilo. V noci ho museli previezť do nemocnice!

Lela Ceterová a Karlos Vémola sú rodičmi dvoch detí - 3-ročnej dcérky Lili a ročného synčeka Rockyho. Rodinka si v týchto dňoch užívala oddych v známych kúpeľoch v Rajeckých Tepliciach. No príjemný relax sa razom zmenil na obrovský strach. Blondínka musela v noci zalarmovať zdravotníkov, jej synčekovi sa totiž zdravotne priťažilo. Nasledoval preto prevoz do nemocnice. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

„Chcela by som verejne poďakovať vedeniu Fakultnej nemocnice v Žiline. Konkrétne svoju veľkú vďaku pediatrickému oddeleniu. Dnes trávime noc u vás, to s akou ľudskosťou, ochotou a snahou pristupujú k pacientom a k mamičkám, som sa ešte nestretla. Celý personál sa mi snaží aspoň trošku spríjemniť pobyt v nemocnici,“ netajila svoju vďaku Lela. 

A nasledne priblížila, čo sa vlastne stalo: „Dnes nadránom mal malý záchvat laryngitídy, tak som skúsila zavolať v kúpeľnom hoteli lekára, keďže som sa s tým ešte nestretla. Ďakujem aj im za okamžitú reakciu a pomoc. Samozrejme, môj strach je obrovský, pohľad na moje dieťa, ktoré sa trápi v horúčkach, ma úplne zlomil,“ netajila utrápená mamička, ktorá napokon v nemocnici strávila celý víkend. Malému Rockymu prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu