Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Plačková 7 týždňov po pôrode rieši problém: Je mi zo seba ZLE!

Zuzana Strausz Plačková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Strausz Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Pred 7 týždňami priviedla Zuzana Plačková na svet syna Diona. A pomerne rýchlo sa chválila veľkým váhovým úbytkom. Potom sa však jej chudnutie po pôrode akosi zastavilo a influencerka sa rozhodla konať.

Zuzana Plačková netajila, že počas tehotenstva výrazne pribrala. Váha jej ukazovala niečo málo nad 100 kíl. Ona to však nebrala ako tragédiu a bola presvedčená, že sa ich neskôr bez problémov zbaví. 

Plačková 7 týždňov po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

A už v polovici septembra šokovala tým, že má dole 22 kíl. Lenže potom to už nešlo tak ľahko. Aktuálne Zuzana informovala fanúšikov, že potrebuje ešte 10 kíl zhodiť. „O pár dní sa chystáme na našu prvú väčšiu dovolenku s Dionkom, takže začínam, idem už trochu zamakať na sebe, lebo takýmto tempom sa na svoju váhu ani do Vianoc nedostanem,” uviedla na sieti Instagram.  

V tejto téme pokračovala aj na druhý deň ráno, ktorý bol práve jej štartovacím dňom, kedy začínala s novým stravovaním. „Dneska vyzerám horšie ako včera a kedykoľvek predtým, ale je mi to úplne jedno, pretože od dnes som sa nastavila na to, že idem dať dole nejaké kilá, lebo už mi je zo samej seba naozaj vážne zle,” zhodnotila úprimne.

„Som taká rozožratá, že musím to zastaviť. Treba, lebo idú Vianoce a baby, nebude to ľahké, lebo teraz, keď neschudnem, tak na Vianoce sa tak vyžeriem, že hrôza,” dodala. A zároveň vyzvala svoje sledovateľky, aby do toho išli s ňou. 

Plačková 7 týždňov po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu