Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Plačková v koncoch: Dovolenka so synom sa zmenila na horor... Ide ma j*bnúť!

Rodinka si užíva prvú spoločnú dovolenku pri mori. Zobraziť galériu (6)
Rodinka si užíva prvú spoločnú dovolenku pri mori. (Zdroj: Instagram Z.P.)

DUBAJ – Zuzana Plačková si ani po pôrode nedala pauzu od cestovania. Tentokrát do luxusného Dubaja zobrala aj svojho syna Diona. Všetko vyzeralo najprv ideálne, ale potom sa dovolenka zmenila na čistý horor! Influencerka je doslova v koncoch...

Zuzana Plačková si so svojou rodinou išla užiť trošku tepla práve do Spojených arabských emirátov. Vysoké teploty v Dubaji sú veľkým lákadlom pre mnohých Slovákov v chladnejšom období. To určite zohrávalo veľkú rolu pri výbere dovolenkového miesta, keďže sa rozhodli zobrať so sebou aj svojho dvojmesačného synčeka Diona.

Galéria: Zuzana Plačková

Na začiatku vyzeralo byť všetko naozaj ako z rozprávky. Prvé kúpanie v mori mal Dion hneď za sebou a rodičia netajili svoje nadšenie. Dokonalá dovolenka sa, ale v priebehu pár dní zmenila na čistý horor a Zuzanu začalo trápiť zdravie, čo samozrejme neočakávala. Kameňom úrazu bola pre ňu práve klíma, s ktorou v Dubaji vôbec nešetria.

„Taká silná klíma je tu na tých izbách, že ma ide j*bnúť. Ani vypnúť to nejde a nastavíš tam teplotu 25 stupňov a drbne sa to na 19 alebo 21. J*bne ma fakt,“ zverila sa svojim fanúšikom na sociálnej sieti totálne bez hlasu. „Drbne ma z tejto klímy a prídem do nákupného centra a mínus 5 a vyjdeš von, kde je 40 stupňov. Toto je extrém,“ sťažovala sa ďalej.

Plačková v koncoch: Dovolenka
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Aj keď sa klíma na nej značne podpísala a stratila hlas, najviac však ľudí zaujímalo, ako to zvláda samotný Dion. Keďže dvojmesačné dieťatko ešte nemá vybudovanú až takú imunitu. „Dion to zvláda v poriadku, pýtali ste sa na neho, takže on je v pohode,“ vyjadrila sa ohľadne svojho syna. Vyzerá to tak, že ich prvá dovolenka nedopadla podľa predstáv...

Viac o téme: DionZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu