Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľký deň Juraja Drobu: Emma Drobná zladená a on úplné FAUX PAS… Takto sa chodí NA SVADBU?!

Na svadbe Juraja Drobu a jeho manželky Mirky, nechýbalo viacero známych tvárí. Zobraziť galériu (18)
Na svadbe Juraja Drobu a jeho manželky Mirky, nechýbalo viacero známych tvárí. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bratislavský župan Juraj Droba (51) cez víkend vstúpil do zväzku manželského už po druhýkrát. Svoje áno povedal partnerke Miroslave Valovičovej (38). Ich okázalá svadba bola plná známych osobností, a to nie len z politickej, ale aj šoubiznisovej sféry. Zablahoželať mu prišla aj speváčka Emma Drobná (28), ktorá, ako u nej býva zvykom, bola perfektne zladená. Spoločnosť jej robil aj jej partner, bývalý futbalista Filip Šebo (38). No ten to tentokrát akosi nevychytal!

Svadba patrí k tým najkrajším dňom v živote dvoch spriaznených duší, kedy si povedia svoje áno. Zväčša ide o honosnú udalosť, plnú rodinných známych a blízkych. Takisto si tento veľkolepý deň žiada potrebný dresscode, či už zo strany novomanželov, ale aj prítomných hostí.

Už po druhýkrát svoj deň D zažil bratislavský župan Juraj Droba, ktorý si v jednom z evanjelických kostolov zobral za svoju ženu generálnu komisárku slovenskej expozície na EXPO Dubaj, Miroslavu Valovičovú. Dalo by sa povedať, že v politických kruhoch išlo do určitej miery aj o svadbu roka.

Veľký deň Juraja Drobu:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Na ich veľkolepej udalosti nechýbali teda známe tváre, či už z politickej alebo šoubiznisovej scény. Medzi gratulantmi sa objavili napríklad premiér Eduard Heger, exminister Daniel Krajcer, minister zahraničných vecí Ivan Korčok a dokonca aj starosta bratislavského Ružinova, Martin Chren.

Na svadbu sa treba aj patrične nahodiť, pretože si to tento veľkolepý deň bezpochyby zaslúži. Emma o tom vie svoje a prišla do spoločnosti zladená a nastajlovaná od hlavy až po päty, ako sa patrí. Mala na sebe čierny korzet s rafinovanou dlhou priehľadnou sukňou s ligotavou výšivkou, ktorá jej ladila k čiernemu saku, v podobnom lesklom štýle.

Veľký deň Juraja Drobu:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Neuveriteľne jej to pristalo, len škoda, že jej drahý to tentokrát vôbec nevychytal a vyrobil si doslova faux pas. Vyzeralo to tak, akoby Filip Šebo ani len nevedel, kam sa chystá, respektíve možno na poslednú chvíľu sa dozvedel, že ide na svadbu a len si odskočil z futbalového zápasu ako fanúšik.

Veľký deň Juraja Drobu:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

S krátkym bledomodrým tričkom a čiernymi nohavicami síce ladil k teniskám, ale rozhodne s týmto outfitom neskóroval a trafil sa úplne vedľa. Keď už, tak aspoň po košeli mohol siahnuť. So svojou krásnou partnerkou Emmou sa vôbec nezladil a aj keď sa spolu fotili, bolo vidno dva rozdielne nesúrodé štýly.

Ešteže nevesta a ženích to zachránili a aj ostatní prítomní hostia, ktorí boli patrične nahodení. Kto všetko so známych tvárí prišiel a ako svadba Juraja Drobu vyzerala, si môžete pozrieť v galérii nižšie.

Viac o téme: Juraj DrobaFilip ŠeboEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu