Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drobovej EX 8 mesiacov po svadbe: S manželkou čakajú bábätko... Prezradili aj POHLAVIE!

Manželia Drobovci Zobraziť galériu (2)
Manželia Drobovci (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

BRATISLAVA - Manželka politika Juraja Drobu oznámila 8 mesiacov po ich veľkolepej svadbe radostnú novinku. Už čoskoro sa z bratislavského župana stane otec. A prezradili aj pohlavie!

Z politika Juraja Drobu sa minulý rok v auguste stal po druhýkrát v živote ženáč. Po tom, ako mu nevyšiel vzťah s jeho bývalou manželkou Gabrielou Drobovou, teraz Ruman, sa mu pošťastilo v náručí inej. Za manželku si vzal krásnu Miroslavu.

No a 8 mesiacov po svadbe oznámili na sociálnej sieti Instagram krásnu správu. Z Juraja a Miroslavy sa už čoskoro stanú rodičia. „Čaro vznikajúceho života,” podelila sa s verejnosťou politikova žena. A dokonca nezatajili ani pohlavie dieťatka! „Tešíme sa na teba, chlapčiatko naše, a milujeme ťa nadovšetko už teraz. Ďakujem ti, Juraj, za tvoju lásku. Ty a naše deti ste stred môjho vesmíru,” dodala.

Drobovej EX 8 mesiacov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Hrdý otecko sa pochválil fotkou z ultrazvuku. „Môj pracovný týždeň nemohol začať krajšie. Chlapčiatko vyzerá byť v poriadku a už sa dosť hýbe. Asi gény,” prezradil. Budúcim rodičom srdečne gratulujeme!

 

Viac o téme: Juraj DrobaMiroslava Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu