Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drobovej EX sa pochválil rodinkou: FOTO tehotnej manželky... O chvíľu rodí!

Jurajovi Drobovi a jeho manželke Mirke sa čoskoro narodí spoločné dieťa.
Jurajovi Drobovi a jeho manželke Mirke sa čoskoro narodí spoločné dieťa. (Zdroj: Instagram M.D.)

BRATISLAVA - Začiatkom mája sme na Topkách informovali o radostnej novinke v živote politika Juraja Drobu (52). 8 mesiacov po veľkolepej svadbe, oznámil, že s manželkou Mirkou čakajú bábätko. To sa na svet vypýta už čoskoro. A hrdý otecko sa pochválil fotkou svojej krásnej rodinky, aj manželky s tehotenským bruškom!

Exmanžel známej slovenskej producentky Gabriely Drobovej, politik Juraj Droba, si svoje súkromie stráži. O radostné novinky zo života sa však rád podelí. Netajil, keď sa pred rokom ženil s partnerkou Miroslavou a začiatkom mája sa pochválil aj tým, že s manželkou čakajú bábätko. To by sa na svet malo vypýtať už čoskoro.

A hrdý otecko sa na sociálnej sieti Instagram podelil o zábery svojej rodinky, ktorá sa malého drobca už nevie dočkať. Na záberoch vidno tehotenské bruško jeho milovanej Mirky, jeho syna z prechádzajúceho vzťahu Juraja (11), aj manželkinu dcéru Vivien (7). „Musím zaklopať na drevo a poďakovať tam hore, lebo zatiaľ ide všetko úplne hladko,“ pochvaľuje si Droba. 

„Chlapec v brušku mojej Mirky má už teraz viac, ako tri kilá a o pár týždňov by mal prísť medzi nás na tento svet. Všetci štyria sa naňho nesmierne tešíme a chceli sme sa aspoň takto o tú radosť podeliť. S Mirkou zháňame posledné veci, ktoré nám bude treba, deti Jurko a Vivien sa predháňajú vo vymýšľaní spoločných aktivít, ktoré chcú hneď s novým bratom realizovať,“ dodal Droba, ktorý ľudí zároveň poprosil, aby im v posledných dňoch pred pôrodom držali palce. 

 

Viac o téme: Juraj Droba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu