Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prísne zákazy na svadbe: Žilková dostala STOPku a... Nebola jediná!

Veronika Žilková Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková (Zdroj: CT)

PRAHA - Herečku Veroniku Žilkovú a politika Martina Stropnického čoskoro čaká súd o opatrovníctvo spoločnej dcéry Korduly. Medzitým ale bývalý herec vydal svoju dcéru Annu z predchádzajúceho manželstva. A veľmi prísne sa posudzovalo, kto na veselicu môže prísť a kto nie!

Herečka Anna Stropnická sa počas víkendu vydala za kolegu Jana Grundmana. Už pred dvomi rokmi v rozhovore pre Novinky.cz prezradila, že by sa rada usadila, pretože má pocit, že našla toho pravého. 

Prísne zákazy na svadbe:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Pri samotnej organizácii sa šak vynorilo niekoľko problémov. Annini rodičia sú totiž rozvedení a majú nových partnerov. Jej otec Martin Stropnický navyše má síce priateľku Markétu, no oficiálne je ešte ženatý s Veronikou Žilkovou a dlhé roky tvorili veľkú rodinu s jeho aj jej deťmi. 

Nakoniec sa Stropnickí rozhodli zakázať účasť všetkým súčasným aj bývalým láskam. „S mojím exmanželom sme sa dohodli, že naše drahé polovičky necháme doma a na svadbu ich nevezmeme. Čo je našim deťom do našich milencov?” vyhlásila pre Blesk matka nevesty Lucie Borovcová-Stropnická. 

A pozvanie nedostali ani Žilkovej deti, hoci sa so Stropnického deťmi dobre poznali a stretávali sa ako nevlastní súrodenci. Vyjadrila sa k tomu aj nevestina babička Dagmar. „Moja dcéra Lucie, bývalý zať Martin a všetci Žilkoví majú v sebe horúcu krv. Určite by sa nejaké veci začali riešiť, a to by voči novomanželom nebolo fér,” uviedla s tým, že svadba bola nakoniec krásna, pohodová a bez akéhokoľvek konfliktu. 

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková a Martin Stropnický  (Zdroj: Instagram VŽ)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu