Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žilková dlho nesmútila: Ešte nie je ROZVEDENÁ a... Už má za veľvyslanca náhradu!

Veronika Žilková má už nového partnera. Zobraziť galériu (4)
Veronika Žilková má už nového partnera. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA – Šok, ktorým si musela známa česká herečka Veronika Žilková (60) pred pár mesiacmi prejsť, je už zjavne za ňou. Aj keď ešte nie je rozvedená a sama s rozvodom nesúhlasila, už si stihla nájsť za svojho ex aj náhradu!

Veronika Žilková a veľvyslancec Martin Stropnický tvorili dlhé roky pár. Ich manželstvo vyzeralo ako z rozprávky dovtedy, dokým diplomat neoznámil, že sa chce rozvádzať. Túto skutočnosť však obľúbenej herečke napísal prostredníctvom e-mailu po spoločnej rodinnej dovolenke v Dubaji. Ich rozchod nešokoval len Žilkovú, ale aj jej mnohých fanúšikov. Na oko dokonalý vzťah prekazil diplomat, keď si našiel mladšiu milenku, kvôli ktorej opustil svoju ženu a dcéru.

Po pár mesiacoch od ich spoločnej dovolenky sa manželia mali stretnúť na súde kvôli starostlivosti o ich dcéru Kordulu. Pojednávať sa malo o tom, ako bude spomínaná starostlivosť prebiehať do rozvodu, keďže dovtedy nebola podaná oň ani žiadosť. Všetko bolo nakoniec inak a Stropnický v auguste podal už oficiálnu žiadosť o rozvod, a tým sa súd odročil na november, keďže by bolo pojednávanie bezpredmetné.

Aj keď spočiatku obľúbená herečka s rozvodom nesúhlasila, nemala na výber a po čase sa s tým zrejme zmierila. Dlho nesmútila a dôkazom toho je aj jej nový vzťah. „Prajem vám všetkým, kto ste single, aby ste tiež niekoho stretli,“ napísala srdcervúci odkaz pod spoločnú fotku s novým partnerom. Čerstvú lásku si užíva, aj keď ešte nie je rozvedená.

Pod fotkou sa strhla lavína pozitívnej energie a je vidieť, že jej to fanúšikovia z celého srdca prajú.

Viac o téme: Veronika ŽilkováMartin Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu