Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Náhla SMRŤ modela z Bez servítky: Mal iba 21 rokov… Hovorí sa o VRAŽDE!

Robert Gabriel Vrtik náhle zomrel. Zobraziť galériu (3)
Robert Gabriel Vrtik náhle zomrel. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Slovensko obletela správa o náhlej smrti len 21-ročného mladíka z Bratislavy. Ukázalo sa, že ide o modela Roberta Gabriela Vrtíka, ktorý vo februári varil v šou Bez servítky. V súvislosti s jeho úmrtím sa dokonca skloňuje slovo vražda!

Robert Gabriel Vrtík sa do povedomia verejnosti zapísal vo februári tohto roka, keď v šou Bez servítky predviedol svoje "kulinárske" umenie. Súťažiacim totiž namiesto polievky pripravil vrecúškovú "vifonku" a ako hlavný chod svoj povestný šalát, ktorý súťažiaci odmietli. 

Náhla SMRŤ modela z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

V týchto dňoch sa však sociálnymi sieťami začala šíriť správa, že mladý, len 21-ročný muž už nie je medzi nami. „Správa, ktorá sa k nám pred pár dňami dostala, nám všetkým rozorvala srdcia. Tak, ako tomu stále nechceme uveriť, tak nemôžeme prestať plakať, píšuc tento príspevok, opäť plačem,“ zaspomínali si na Roba z agentúry Komparz Bratislava. 

Mnohí si Roberta spojili s tragédiou, ktorá sa pred pár dňami stala v bratislavskej Petržalke. „Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava V boli dnes (v piatok 24. 6., pozn. red.) v čase okolo 17:00 h vyslaní k prevereniu oznámenia na Haanovej ulici,“ uviedli policajti. Mnohí si mysleli, že sa mladík obesil. 

Náhla SMRŤ modela z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook G.V.)

Denník Nový čas však v tejto veci oslovil jeho sestru Gabrielu a tá prezradila, že sa hovorí aj o vražde. „Polícia všetko vyšetruje, dokonca to mohlo byť aj tak, že môjho brata niekto zabil. V tú osudnú stredu mal napadnúť v Bratislave nejaký muž, ktorý vyšiel z väzenia, ženu a môj brat ju mal akoby zachrániť. Viac neviem, polícia všetko rieši, sami nevieme, čo sa mohlo udiať,“ prehovorila zronená sestra. 

Tá stratu svojho brata, pochopiteľne, nesie veľmi ťažko. „Moje slniečko usmiate. Takto si ťa budem navždy pamätať, ako si usmiaty v tomto klipe. Každý tvoj dotyk, objatie, cítim bezmocnosť a bolesť. Robko, nemôžem bez teba žiť,“ napísala na sociálnu sieť a zverejnila videoklip rapera Bokiho, v ktorom si Robo zahral. 

Viac o téme: Robert Gabriel Vrtík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu