Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Balúchová podstúpila estetické zákroky: VAROVANIE pre všetky ženy a dievčatá!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (3)
Barbora Balúchová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že Barbora Balúchová kedysi podstúpila plastiku pŕs. Kliniku krásy navštevuje aj teraz. A rovno varuje všetky ženy a dievčatá, ktoré pomýšľajú na estetické zákroky.

Už ubehlo 12 rokov odvtedy, čo si Barbora Balúchová dala upraviť svoje prsia. Keď sa o pár mesiacov neskôr zdalo, že má prednosti zase o čosi väčšie, vyslovila sa jasne: „Na novej plastike som nebola. Už ani nikdy na žiadnu nepôjdem.“ 

Galéria: Barbora Balúchová

Ako nám vtedy povedala, po operácii chvíľu rozmýšľala, či zvolila dostatočnú veľkosť. No časom sa tvar upravil, prsia si takzvane "sadli" a s ich plnosťou začala byť úplne spokojná. A naozaj sa zdá, že odvtedy si už pod nôž neľahla – žiadne nové úpravy totiž na nej nebolo nebadať. 

Speváčka podstupuje už len drobné úpravy. „Všetko s citom. Tohto sa držím aj pri estetických ošetreniach,” vyhlasuje Barbora, ktorá si v týchto dňoch dopriala vyhladenie čela botoxom a napichanie pier kyselinou hyaluronovou. „Čo sa týka pier, ja nejdem na veľkosť, ale na hydratáciu, lebo mne sa extrémne vysušujú, praskajú mi pery a som veľmi rada, že pani doktorka to robí takto s citom,” povedala Balúchová. 

Balúchová podstúpila estetické zákroky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BB)

Balúchová podstúpila estetické zákroky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BB)

A práve s tým súvisí aj jej varovanie pre ostatné ženy. „Dievčatá, prosím vás, ak chcete podstúpiť estetický alebo plastický zákrok, prosím, vyhľadajte si naozaj profesionála a nehľadajte varianty, len aby to bolo najlacnejšie. Nemusí to skončiť vôbec dobre,” napísala na sieti Instagram. 

A skúsenosti mnohých jej dávajú za pravdu. Môžeme spomenúť napríklad bývalú milenku Borisa Kollára Barbaru Bátorovú. 

Znetvorená skončila aj Simona Butinová, ktorá sa objavila v markizáckom Sexy športe či jojkárskom Take me out. 

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu