Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

NÁHLY ZVRAT: Balúchová ako moderátorka SKONČILA!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (3)
Barbora Balúchová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá superstaristka Barbora Balúchová je známa ako speváčka, no posledné dva roky sa uplatňovala aj ako moderátorka. Nedávno natočila poslednú reláciu pred prázdninami a ani len netušila, že viac ich už ani nebude... V televízii skončila!

Barbora Balúchová mala v šlágrovej televízii program s názvom Senzi svet s Bašou a vždy dávala najavo, že túto prácu robí veľmi rada. 

NÁHLY ZVRAT: Balúchová ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Senzi TV)

Rovnako ako iné stanice, aj Senzi TV dáva niektorým svojim programom a moderátorom letnú prestávku. Barbora tak nedávno na svojom Instagrame informovala, že točí poslednú časť pred letom. A hneď veselo dodala, že sa teší, ako sa s divákmi stretne opäť v septembri.

Dnes je však všetko inak! „Áno, je to pravda, v TV Senzi končím aj ja,” informovala svojich fanúšikov speváčka a moderátorka. Zdá sa však, že neodchádza v zlom. „Píše sa mi to naozaj veľmi ťažko pretože to boli pre mňa krásne 2 roky. Ďakujem naozaj zo srdca za možnosť byť súčasťou TV Senzi,” uviedla Barbora.  

V takzvanej story potom naznačila, že hoci niečo končí, niečo iné začína. Oslovili sme ju preto s otázkou, či odchádza kvôli inej pracovnej ponuke, Zatiaľ nám ale neodpovedala. 

NÁHLY ZVRAT: Balúchová ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram B.B.)

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu