Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarná situácia na Drobovej svadbe: Zo záchodu pobrali… Ježiiiš, tí sa zbláznili!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu popoludní sa v Kostole Panny Márie Snežnej, známom aj ako Kostol na Kalvárii, zišli blízki a priatelia šéfky Fashion TV Gabriely Drobovej a podnikateľa Karola Rumana. Práve na tomto mieste sa snúbenci rozhodli spečatiť svoju lásku a povedali si dlho očakávané "áno". No a ako to už býva zvykom, po obrade sa konala poriadna veselica!

Na niekoľkokrát odloženej svadbe sa zišlo mnoho prominentných hostí z českého i slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nemohla chýbať ani Jasmina Alagič Vrbovská, ktorú Drobová vníma ako svoju dcéru. A ruka v ruke s moderátorkou sa zabával aj návrhár a vizážista Milan Švingál, ktorý sa postaral o dokonalý look oboch dám.

Bizarná situácia na Drobovej svadbe: Zo záchodu pobrali… Ježiiiš, ty sa zbláznili! (Zdroj: Instagram MilanWTF)

K tým má mimoriadne blízko a fanúšikovia Jasminy vedia, že keď sa s Milanom stretnú, o zábavu bude postarané. Inak to nebolo ani na Gabikinej svadbe. Pokiaľ táto veselá dvojica práve nedrala parket, vymýšľala iné "hovadiny". A tak vzniklo aj video z wc, ktoré moderátorka s vizážistom "vybrakovali". 

Galéria: Svadba Gabriely Drobovej a Karola Rumana:

Kým sa Jasmina upravovala pred zrkadlom, Milan si začal do tašky pchať rôzne veci vrátane dámskych vložiek. A Jasmina? Tú ani nebolo treba žiadať o to, aby sa pridala. No veď.... Pozrite sa na to sami vyššie, ich človek proste musí milovať! 

Bizarná situácia na Drobovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar/Instagram G.D.)

Bizarná situácia na Drobovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: SvadbaGabriela DrobováJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu