Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drobovej PROBLÉMY so svadbou: Ani toto jej nevyšlo!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (3)
Gabriela Drobová

BRATISLAVA/MARBELLA - Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová je už dva mesiace vydatá za svojho partnera Karola Rumana. Ich cestu k oltáru však sprevádzali problémy a najnovšie vyšlo najavo, že neveste nevyšla ani rozlúčka so slobodou.

Gabriela Drobová a Karol Ruman si povedali áno po 12 rokoch vzťahu. Pôvodne však mali byť svoji už v roku 2021. Bohužiaľ, nevestin otec sa musel podrobiť operácii. Ďalší termín bol doslova magický, a to 12. 2. 2022. Lenže ženíchovi vyšiel pozitívny test na koronavírus. 

A tak si svoje áno napokon povedali 20. apríla 2022. 

Drobovej PROBLÉMY so svadbou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Dvakrát odložený sobáš však nebol jediným problémom, ktorý musela Drobová riešiť. Ako najnovšie vyšlo najavo, poriadne sa jej to zamotalo aj s rozlúčkou so slobodou. „V apríli som mala mať v Moskve rozlúčku so slobodou. Z pochopiteľných dôvodov sa to nedalo uskutočniť a už sme to nechceli na poslednú chvíľu meniť,” prezradila blondínka, ktorej plány skrížil vojenský útok Ruska na Ukrajinu. 

A tak si teraz dopriala už ako vydatá pani. A manžela nechala samozrejme doma! „Rozhodla som sa, že po vydaji pôjdem na výlet s mojimi kamarátkami,” uviedla na sieti Instagram, kde prezradila, že sa nakoniec vybrali do španielskej Marbelly. Fotografie si môžete pozrieť v priloženej galérii. 

Galéria: Gabriela Drobová - rozlúčka so slobodou

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu