Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Markízy oznámila ROZCHOD: Slzy sklamanej priateľky... NEVERA?!

Tanečník z Let's Dance oznámil rozchod. Zobraziť galériu (4)
Tanečník z Let's Dance oznámil rozchod.

BRATISLAVA - Tanečná šou Let's Dance má za sebou druhé kolo. V projekte sa v úlohe tanečníka objavuje aj Čech Vilém Šír - toho diváci Markízy môžu evidovať aj vďaka reality šou Love Island. Práve tam si Vilda našiel aj priateľku Nikol Treterovú. Dlho to však dvojici nevydržalo. Krásna blondínka priznala, že pár už netvoria. A rozchod bol evidentne viac ako dramatický. Nikol sa neubránila slzám... Môže za to nevera?!

Hviezdy Markízy priznali ROZCHOD: Slzy sklamanej Nikol... Nevera?! (Zdroj: Instagram N.T.)

Fanúšikovia zamilovaného páru z Love Island - Nikol Treterovej a Viléma Šíra si všimli, že dvojica spolu v poslednom období veľa času netrávi. A hoci niektorí začali spekulovať o rozchode, iní to pripisovali tanečníkovmu nabitému programu kvôli tanečnej šou Let's Dance. No teraz je už jasné, že pravdu mala tá prvá skupinka. 

„Ďakujem za všetko. Bohužiaľ, život v realite je náročnejší, než vo vile. Rozišli sme sa už pred nejakým časom, len sme to zatiaľ nikomu nepovedali. Niky, ďakujem,“ napísal k spoločným fotkám tanečník. Pritom len pred niečo vyše týždňom sa Nikol objavila na Let's Dance a svojou prítomnosťou osviežila tanečné číslo Vildu a Zuzany Kubovčíkovej Šebovej. Slová sklamanej priateľky však nasvedčujú, že ide o pomerne čerstvú záležitosť. 

Hviezda Markízy oznámila ROZCHOD:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„S Vildou sme sa rozišli, myslím, že nemusím hovoriť dôvod, pretože mnohí z vás vedia o čo ide, hlavne v Bratislave. Na Love Islandu to bolo všetko veľmi krásne, ale práve tá posledná skúška je, keď prídete domov a dostanete do ruky mobil, ktorou sme úplne - alebo skôr Vilda - neprešiel,“ povedala na rovinu Nikol. Všetko tak nasvedčuje tomu, že dôvodom ich rozchodu boli klamstvá a zrejme aj nevera.

„Začal hovoriť, že sme spolu začali chodiť len na oko a všetko bolo len kvôli šou, čo som úplne nevedela, na tom sme sa úplne nedohodli, ale dobre. Každý deň mi chodia správy alebo každý druhý deň mi chodia správy od dievčat, že im píše a posiela im aj videá, kde je Vilda,“ prezradila blondínka a rozplakala sa. „Takže vás chcem poprosiť, aby ste mi tie správy nepísali, lebo je to už mimo mňa, ja s tým človekom nemám absolútne nič spoločného a nechcem už ani mať, takže tak,“ dodala sklamaná Treterová. Celé jej vyjadrenie si môžete pozrieť vo videu vyššie!

Viac o téme: Let's DanceVilém ŠírNikol Treterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu