Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vacvalová vytočená do biela: Pri pohľade na to, čo ten chlap stvára... Takmer ju PORAZILO!

Elena Vacvalová Zobraziť galériu (5)
Elena Vacvalová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Neverila vlastným očiam! Eňa Vacvalová (63) otvorene priznáva, že patrí medzi nervákov. Svoje o tom vedia aj fanúšikovia jojkárskej relácie Sedem, s ktorými sa bežne delí o rôzne bizarné zážitky. Jeden taký pridala aj naposledy. Pozrite, čo ju tak veľmi pohoršilo.

Elena Vacvalová je Slovákom dobre známa nielen ako milovníčka a ochrankyňa zvierat, ale tiež ako žena, ktorú keď niečo nahnevá, tak rozhodne nezostane ticho. Potrpí si tiež na slušné správanie a nemá problém podať si fakt kohokoľvek. 

Ako v poslednom vydaní Sedmičky prezradila, nedávno ju počas návštevy kina takmer porazilo. Vybrala sa na premiéru slovenského filmu, ktorý chcela veľmi vidieť. Neodradili ju ani nariadenia, obmedzenia, či to, že musí mať na tvári rúško, hoci jej to tiež nie je príliš komfortné. „A tak si sedím a obdve sedadlá sedí ďalší divák, ktorý sa veselo napcháva popod rúško pukancami, prská, vypadáva mu to... A tak si hovorím, že to snáď nie je možné!”prezradila Vacvalová, ktorá sa nijako netajila tým, že patrí medzi nervákov. 

„Tak som sa ho pohoršene spýtala - Prosím vás, a večerať tu náhodou nebudete?! - On sa otočil, z vedľajšieho sedadla si vzal wrap a hovorí mi: Ale budem! Ale až po predjedle,” dodala Vacvalová, ktorá takúto odpoveď od drzého návštevníka kina rozhodne nečakala.

Viac o téme: Elena VacvalováEňa Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu