Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Feldekovej bizarný zážitok: Bojovala o život a on... Už ju pochoval!

Oľga Feldeková Zobraziť galériu (4)
Oľga Feldeková (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Oľga Feldeková (78) patrí k jedincom, ktorí dokážu s humorom glosovať hádam na akúkoľvek tému. Dokázala to aj počas nakrúcania relácie Sedem, kde prítomných pobavila historkou z onkológie. Aha, čo sa jej tam prihodilo!

Nie je žiadnym tajomstvom, že aj humoristka a prozaička Oľga Feldeková v minulosti zvádzala boj so zákernou chorobou. Rakovinu prsníka jej diagnostikovali v júni 2018. Obľúbená tvár jojkárskej relácie Sedem je zrejme stále pod dohľadom lekárov. A ako najnovšie počas nakrúcania prezradila, na toto neľahké obdobie svojho života má aj pomerne bizarné spomienky. 

Partia glosátorov pod vedením Eleny Vacvalovej v dnešnom vydaní riešila aj to, že v Rusku vyvolala pobúrenie reklama na miestnu pohrebnú službu, ktorá nechala pri otvorených rakvách pózovať polonahé modelky. 

Feldeková si pri tej príležitosti zaspomínala na zážitok, ktorý sa jej prihodil na oddelení onkológie. „Bola som na chemoterapii a boli sme tam viacerí. Aj jeden starší pán, ktorému keď dokvapkala chemoterapia, vstal, podišiel k mojej posteli a povedal mi - Viete, ja som kamenár. A robím najkrajšie pomníky z mramoru, viem tam zapasovať aj fotečku,” začala svoje rozprávanie Feldeková.

Vzhľadom na to, že v tom čase netušila, ako sa jej ochorenie ďalej vyvinie, musela byť pre ňu táto debata dosť nepríjemná. „Potom mi podal vizitku a dodal - Dajte ju pánovi manželovi. Pre každý prípad,” uzavrela Oľga, ktorá sa s odstupom času na tejto historke už zabáva. 

VIDEO: Oľga Feldeková je stálicou relácie Sedem. Jej neodmysliteľnou súčasťou bol aj obľúbený Milan Lasica. 

Milana Lasica a Oľga Feldeková boli nielen kolegovia, ale aj dobrí priatelia (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: SedemOľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu