Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kňažko pred kamerami poriadne prestrelil: Fakt TOTO vypustil z úst?!

Milan Kňažko Zobraziť galériu (6)
Milan Kňažko (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Veď to ani nebolo vtipné! Včera večer sa po 6-týždňovej prestávke vrátila na obrazovky obľúbená relácia Sedem. Jojka zmenila jej vysielací čas a diváci si ju najnovšie budú môcť vychutnávať v stredu večer. Čo ale zostalo rovnaké, je partia glosátorov, ktorej neodmysliteľnou súčasťou je aj herec Milan Kňažko. Ten naposledy pred kamerami utrúsil aj nie príliš vydarenú poznámku...

Býva zvykom, že v jojkárskej relácii Sedem sa riešia ozaj rozmanité témy. Inak to nebolo ani v stredajšej časti, kde Eňa Vacvalová privítala Oľgu Feldekovú, Mariána Leška, Tomáša Hudáka a Milana Kňažko. Pätica riešila napríklad tému premnožených holubov na Ukrajine. 

Kňažko pred kamerami poriadne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Vacvalová pri tej príležitosti vytiahla vlastnú skúsenosť s týmito vtákmi. „Neraz som videla, ako si deti na námestí behajú a len tak z pasie kopú do holubov a mamičky na to nič nepovedia, iba ťukajú do mobilov,” uviedla Eňa, ktorá sa na to nemohla len tak nečinne pozerať. „Raz som k takémuto decku prišla, zavrčala na neho, nech s tým kopaním prestane. Mamička nevstala, ale vstal otecko. Prišiel k nemu, niečo mu chvíľku hovoril a potom ho tak trošku kopol do zadku. Asi aby vedelo, aké to je,” pokračovala humoristka. 

Jej kolegyňa Feldeková sa pri tom čudovala, prečo holuby v takejto situácii neodletia. Eňa na to utrúsila, že to by nebola Oľga, keby sa nezastávala detí. Nuž a v tej chvíli sa slova ujal aj Milan Kňažko. Ten na prekvapenie mnohých poznamenal, že netreba kopať do holubov, ale do detí... No uznajte sami, je táto poznámka vhodná? 

Milan Kňažko a Tomáš Hudák.
Zobraziť galériu (6)
Milan Kňažko a Tomáš Hudák.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: SedemMilan Kňažko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu