Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Oplzlá debata Vacvalovej (64) a Feldekovej (79): Tá chce SEX stále!

Oľga Feldeková a Elena Vacvalová Zobraziť galériu (5)
Oľga Feldeková a Elena Vacvalová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Žiadna téma pre nich nie je tabu! Reč je o humoristkách Elene Vacvalovej (64) a Oľge Feldekovej (79), ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou jojkárskej relácie Sedem. O zábavu sa divákom postarali aj vo včerajšom vydaní, keď boli na pretrase intímnosti.

Ako to už býva v stredu večer zvykom, diváci Jojky si mohli vychutnať partičku glosátorov z relácie Sedem. Na pretrase boli už tradične rôzne témy. Napríklad aj prípad istého muža z Konžskej republiky, ktorý sa oženil s trojičkami. Zaujímavé tiež je, že ho požiadali o ruku všetky tri naraz. „Sestry sa vyjadrili, že od malička zdieľali úplne všetko, takže to, že by mali mať spoločného manžela, im vôbec zvláštne nepripadalo,” povedala o tomto nezvyčajnom manželstve Vacvalová. 

Glosátori sa na tejto téme zabávali. Hovorili napríklad o tom, čo danému mužovi vôbec nezávidia. Zamýšľali sa aj nad tým, ako asi vyzerá ich intímny život. „Eňa povedala takú zaujímavú vec, že keď sa jednej nechce, tak môže ísť tá druhá. A čo ty tak, keď sa tebe nechce? Pustíš tam kamarátku?” poznamenala smerom k Vacvalovej Feldeková. „Tak ti furt volám a nezdvíhaš,” kontrovala jej Eňa. 

Debata oboch dám ešte pokračovala a pridali sa aj muži. Čo povedali, sa dozviete vo videu. 

VIDEO: Pre glosátorov z relácie Sedem nie je žiadna téma tabu. 

Pre Oľgu Feldekovú a Eňu Vacvalovú nie je žiadna téma tabu (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: SedemElena VacvalováOľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu