Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je to vonku! TWiiNS predstavili nový klip: Veronika v ňom prezradila pohlavie svojho bábätka!

TWiiNS predstavujú pieseň Bábika na kľúčik. Zobraziť galériu (5)
TWiiNS predstavujú pieseň Bábika na kľúčik. (Zdroj: archív TWiiNS)

BRATISLAVA - Daniela Nízlová je mamou už takmer dvojročnej dcérky Lindy a jej sestra Veronika sa ňou čoskoro stane tiež. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Okrem hudby pre dospelých sa tak TWiiNS rozhodli tvoriť aj pre deti. Prvú pieseň predstavujú práve teraz. A budúca mamička v nej prezradila aj pohlavie svojho bábätka!

Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS predstavujú novú pieseň z trochu iného súdka, ako sme pri dievčatách zvyknuté. Vždy sexi krásky totiž presedlali na tvorbu pre deti. S nápadom prišli Juraj a Andrea Čurní, ktorí speváčkam navrhli, aby prerobili staré skladby z legendárnej relácie Zlatá brána. 

„Vybrali sme 17 skladieb, keďže Zlatá brána sa vysielala od 70. do 90. rokov, tak bolo z čoho vyberať. My sme pozerali Zlatú bránu v 90. rokoch, čiže kopec skladieb poznáme, ale pre mladšie ročníky to budú neopočúvané skladby, teda okrem najväčšieho hitu Bola raz malá hviezdička, lebo tú notoricky poznajú asi všetky generácie,“ prezradili nám TWiiNSky.

Je to vonku! TWiiNS
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív TWiiNS)

Všetky tieto piesne pritom napísali veľkí autori, známi aj z učebníc literatúry - ako napríklad Ľudmila Podjavorinská, Mária Rázusová Martáková či Krista Bendová. „Album vyjde pred Vianocami, jednu skladbu sme urobili aj v spolupráci so Zuzkou Tlučkovou, keďže účinkovala v Zlatej bráne,“ dodali sestry. V týchto chvíľach TWiiNS predstavujú prvú detskú pieseň s názvom Bábika na kľúčik.

A v tej, ako nám tehotná Veronika avizovala už v auguste, prezrádza tajomstvo, ktoré doteraz prísne strážila - pohlavie bábätka, ktoré nosí pod srdcom. Dozviete sa ho vo videoklipe!

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu