Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajnosti okolo otca Twiinskinho dieťaťa: UMELÉ OPLODNENIE?!

Veronika Nízlová Zobraziť galériu (3)
Veronika Nízlová (Zdroj: Instagram V.N.)

BRATISLAVA - Veronika Nízlová z dua Twiins by sa v novembri mala stať po prvý raz mamou. Otca dieťaťa však pred verejnosťou tají, vraj už pár netvoria a ani nebude súčasťou života svojho potomka. Vyskytli sa preto špekulácie - podstúpila speváčka umelé oplodnenie?

Rozvedená Veronika Nízlová v júli prezradila obrovskú novinu. Tento rok sa stane mamou. „V novembri budem mať tú česť byť “mama”. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní,” uviedla vtedy na sieti Instagram. 

Galéria: Veronika Nízlová

Samozrejme sa hneď vyrojili otázky o otcovi dieťaťa. A speváčka svojich fanúšikov celkom šokovala. „Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,” napísala s tým, že sa viac k tejto téme nebude vyjadrovať.

Zrejme preto nasledujúca otázka padla na profile jej sestry Daniely. Mnohí ľudia si myslia, že po tom, ako sa jedna Twiinska stala mamou malej Lindy, tá druhá zatúžila po dieťati a rozhodla sa ho mať za každú cenu. Odpoveď na otázku, či podstúpila umelé oplodnenie, bola však jasná a stručná: „Nie.”

Tajnosti okolo otca Twiinskinho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DN)

Daniela dokonca v ďalšej odpovedi uviedla, že otca bábätka sama pozná. Namiesto neho však bude pri pôrode svojej sestry ona sama. A Veronike takto oplatí jej prítomnosť na sále v čase, keď rodila malú Lindu, ktorú má s futbalistom Stanislavom Lobotkom. 

Tajnosti okolo otca Twiinskinho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DN)

Viac o téme: Veronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu