Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Moderátorka opäť šťastná po boku NOVÉHO MUŽA: Aha, akého fešáka ulovila!

Slovenská moderátorka je opäť šťastná. Zobraziť galériu (7)
Slovenská moderátorka je opäť šťastná.

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka módnej televízie Fashion Tv a redaktorka markizáckej Smotánky Mária Zelinová (31) je 2 roky po rozchode s basketbalistom opäť šťastná po boku nového muža. A dvojica má za sebou už aj niekoľko luxusných dovoleniek. Aha, akého fešáka blondínka ulovila!


ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Sexi moderátorka a športovec ohlásili koniec!


Už sú to takmer 2 roky, čo Mária potvrdila, že po dvoch rokoch vzťahu s basketbalistom Richardom Körnerom prišiel rozchod. Odvtedy sa o žiadnom mužovi v jej živote nevedelo, so žiadnym sa verejnosti nepochválila. No všetko nasvedčuje tomu, že blondínka je opäť šťastná po boku nového muža. 

Galéria: Mária Zelinová

Maja sa v posledných mesiacoch chválila fotkami z dovoleniek v exotike, no neukázala, s kým ich trávi. Až pri poslednom výlete v Turecku sa pochválila spoločnými zábermi celej partie dovolenkárov. A už pri letmom pohľade na fotku bolo jasné, že išlo o 6 párov. 

Spoločný výlet si urobili raper Separ s priateľkou Cynthiou, producent Peter Pann s manželkou Kristínou, moderátor Osťo s manželkou Ľubicou... No a bolo hneď jasné, že Mária tam bola tiež so svojou polovičkou. Ako sa nám podarilo zistiť, moderátorka správ z Fun rádia randí s istým Patrikom.

FOTO Moderátorka opäť šťastná
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

A okrem Turecka si dvojica v lete stihla užiť aj luxusnú dovolenku na exotických Seycheloch. Dokonca si spravili aj rovnakú fotku na tom istom mieste. Máriu sme v tejto súvislosti aj oslovili, no zatiaľ na naše otázky neodpovedala. No v každom prípade si myslíme, že fotky hovoria za všetko. Pozrite, akého fešáka si ulovila! 

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu