Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmilenka Borisa Kollára porodila: FOTO Vitaj na svete, Tobias!

Je z nej čerstvá mamička! Zobraziť galériu (4)
Je z nej čerstvá mamička! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Meno Michaely Ngovej (30) sa v minulosti spájalo z viacerými známymi mužmi. Najprv chodila s režisérom Michalom Nemtudom (33), potom sa hovorilo, že je milenkou Borisa Kollára (55) a nakoniec tvorila pár s exfarmárom Matejom Jurkovičom (42). Potom však konečne našla toho pravého a napokon - svoju životnú lásku si teraz sama priviedla na svet!

Ešte v septembri minulého roka sa Michaela zasnúbila. „Vždy, keď sa v živote prihodilo niečo zlé, moja zvyčajná otázka bola prečo? Prečo zase ja. Bola som v tom, že si asi nezaslúžim byť šťastná a mala som pocit, že nech robím, čo robím, život hrá proti mne. Akonále som to však prestala riešiť, osud mi do cesty priviedol teba a zrazu mi všetky tie situácie v živote začali dávať zmysel. Všetko to začalo do seba krásne zapadať. Si pre mňa ten najúžasnejší človek, akého som stretla, máš úžasnú rodinu a ja som pri tebe naozaj šťastná," vyznala sa svojmu partnerovi Tomášovi. 

Exmilenka Borisa Kollára porodila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.N.)

Koncom februára sa pochválila ďalšou radostnou udalosťou. Z dovolenky v zahraničí zverejnila fotku, na ktorej pyšne pózovala s malým tehotenským bruškom, ktoré jej vykúkalo spod šiat. No a aktuálne sú už traja. Exotická kráska na svojom Instagrame zverejnila prvé zábery svojho maličkého pokladíku. Michaela porodila synčeka, ktorý dostal meno Tobias. 

„Po 17 hodinácho 5:10 prišiel na svet náš synček Tobias. 49cm a 2870g. Milujeme ťa najviac na svete poklad náš," napísala nežnej foto z pôrodnice na svojom Instagrame. Novopečeným rodičom srdečnegratulujeme a prajeme, nech sú mamička aj dieťatko v tom najlepšom poriadku. 

Exmilenka Borisa Kollára porodila:
Zobraziť galériu (4)

Exmilenka Borisa Kollára porodila:
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Michaela Ngo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu