Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Na JOJke bude HVIEZDOU táto východniarka: Aha! Veď tá by sa nestratila ani vo svete

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Krásna a talentovaná! Taká rozhodne je Alžbeta Ferencová (29), ktorá je mnohým Slovákom dobre známa. V minulosti sa zúčastnila súťaže krásy, skúšala šťastie v talentovej šou, účinkovala v Paneláku, skvele tancuje a pod umeleckým menom Zea sa venuje aj spevu. Aktuálne pracuje na jojkárskej novinke, v ktorej stvárni hlavnú postavu.

Keď Betka Ferencová zverejní na sociálnej sieti Instagram nejakú fotografiu, zaručene sa pod ňou objavia komentáre, v ktorých jej priatelia a priaznivci obdivujú jej krásu a šarm. Nečudo. Má ho na rozdávanie...

Rodáčka z Prešova je však obdarená, nielen čo sa vzhľadu týka. Má sa čím pochváliť, aj keď príde reč na jej schopnosti a talent. Tanec, spev a v neposlednom rade herectvo sú oblasti, v ktorých sa jej ozaj darí. 

Dôkazom je aj najnovší kšeft - pripravovaný jojkársky seriál. Ferencová v ňom stvárni dievča pochádzajúce z Trebišova - Ivetu. Ide o komediálny počin, ktorého režisérom je Jan Hřebejk (Pelíšky, Musíme si pomáhat, Nestyda, Učitelka a iné). Dej zachytáva príbeh Ivety, ktorá vyrastá medzi trebišovskou mládežou i miestnymi starcami popíjajúcimi alkohol. Jej pôvab je v ostrom kontraste s tým, koľko dokáže vypiť borovičiek a ako hrubo vie odpálkovať každého chlapa. Tvorcovia avizujú, že seriál bude z prostredia modelingu a súťaže Miss. 

Alžbeta Ferencová ako seriálová Iveta.
Zobraziť galériu (7)
Alžbeta Ferencová ako seriálová Iveta.  (Zdroj: TV Joj)

Betku sme v súvislosti s nakrúcaním jojkárskej novinky oslovili. „Natáčanie je pre mňa veľká výzva a zodpovednosť. A tak k tomu aj pristupujem. Snažím sa na pľaci sledovať a počúvať režiséra i skúsenejších úžasných hercov. Režíruje to úžasný režisér Honza Hřebejk, ktorého filmy milujem a som zvedavá, čo spolu vytvoríme,” prezradila pre topky.sk predstaviteľka Ivety. 

Zábery z nakrúcania nového seriálu Televíze Joj. Spoluprácu s Janom Hřebejkom si Betka Ferencová pochvaľuje.
Zobraziť galériu (7)
Zábery z nakrúcania nového seriálu Televíze Joj. Spoluprácu s Janom Hřebejkom si Betka Ferencová pochvaľuje.  (Zdroj: TV Joj)

„Čo sa týka hlavnej hrdinky, je to obyčajná baba z Trebišova, ktorá tam ale nechce zostať a snaží sa dostať preč. Zároveň chce svojej matke dokázať, že je oveľa schopnejšia, ako si ostatní myslia. Na tejto ceste však stretne niekoľko nástrah. Ale Iveta ich celkom zvláda s nadhľadom a humorom,” dodala Betka, ktorá by sa so svojou peknou tváričkou a všestranným nadaním uchytila aj vo svete. Čo vy na to poviete?

Betka Ferencová ako predstaviteľka Ivety z Trebišova.
Zobraziť galériu (7)
Betka Ferencová ako predstaviteľka Ivety z Trebišova.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Alžbeta FerencováBetka FerencováZea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu