Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi ju Markíza živila, dnes na ňu nadáva: Bývalá hviezdička televízie dourážala slávnejších kolegov

Bývala hviezdička televízie dourážala slávnejších kolegov! Zobraziť galériu (4)
Bývala hviezdička televízie dourážala slávnejších kolegov! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zabudla, odkiaľ vyšla? To si zrejme povie nejeden fanúšik Markízy, keď si prečíta posledné vyjadrenie Alžbety Ferencovej k súťaži Tvoja tvár znie povedome. Do tej sa nedávno pustil aj raper Pil C, ktorý pri premene Saše Gachulincovej na rapera Tupaca narážal na rasizmus. A práve do tejto debaty sa zapojila aj niekdajšia "otáčačka" písmenok z Kolesa šťastia.

Alžbeta istý čas hrala v jojkárskom Paneláku, súťažila v Talente a napokon zakotvila v markizáckom Kolese Šťastia. Práve tam ľuďom začala poriadne zdvíhať žlč. Diváci ju označovali za afektovanú, smiali sa na jej tančekoch a tvrdili, že keď počujú jej hlas, majú chuť vypnúť televízor. Človek by si pomyslel, že si po takomto výkone a náklade trochu vstúpi do svedomia, no opak je pravdou.

Alžbeta Ferencová otáčala písmenká v markizáckom Kolese šťastia.
Zobraziť galériu (4)
Alžbeta Ferencová otáčala písmenká v markizáckom Kolese šťastia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na Alžbetu Ferencovú sa v čase Kolesa valila jedna kritika za druhou.
Zobraziť galériu (4)
Na Alžbetu Ferencovú sa v čase Kolesa valila jedna kritika za druhou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Betka sa neskôr presťahovala do Prahy, umelecké meno si zmenila na Zea, no zjavne jej nedošlo, že na rozdiel od mena nedokáže zmeniť minulosť. Po všetkých formátoch, v ktorých účinkovala, si pod statusom rapera Pil C-ho zobrala na paškál markizácku Tvár. Rovnako ako jemu sa jej zrejme nepozdávalo, že Saša používala v piesni slovo "nigga" (nachádza sa aj v pôvodnom texte) a premaľovali ju na čierno. 

„To je taký odpad, táto show. A ľudia ako Saša, by som si myslela, že majú trošku väčší rozhľad a hodnoty ako toto nechutné divadielko,” napísala, čím neurazila len svojho niekdajšieho chlebodarcu, ale aj podstatne úspešnejších kolegov zo šoubiznisu. Na rozdiel od nej však niektorí nezabudli, kde predtým hrala "divadielko" ona sama.

Podľa Alžbety je šou Tvoja tvár odpad.
Zobraziť galériu (4)
Podľa Alžbety je šou Tvoja tvár odpad.  (Zdroj: Instagram Pil C)

Pod jej komentárom sa razom objavili ďalšie odpovede. „Ako keby si ty sama v odpadových show neúčinkovala,” či „Dúfam, že si do tej odpadkovej show počítala aj primitívne otáčanie písmeniek,” napísala jej istá Jana, keď sa Alžbeta ohradila, že nikdy neúčinkovala vo formáte, kde má popredné miesto rasizmus a primitivita, čím zrejme opäť narážala na Tvoju tvár. 

Viac o téme: Alžbeta FerencováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu