Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna slovenská speváčka pripútaná k posteli: Týždne trápenia a... Je mi ešte horšie!

Alžbeta Ferencová alias Zea Zobraziť galériu (2)
Alžbeta Ferencová alias Zea (Zdroj: Instagram AF)

PRAHA - Zdravotné problémy sa nekončia! Speváčka a herečka Zea, vlastným menom Alžbeta Ferencová, je už týždne pripútaná k posteli. Na pár dní si síce vydýchla, ale po chrípke ju skolil rovno koronavírus a cíti sa ešte horšie...

Alžbeta Ferencová sa cítila zle už pred Vianocami. Hoci mala pocit, že jej príznaky poukazujú na koronavírus, dva PCR testy ukázali negatívny výsledok. Išlo o "obyčajnú" chrípku. 

Galéria: Alžbeta Ferencová

No keď sa umelkyňa vyliečila, dlho sa zo zdravia netešila. „Moja imunita ma nechce pustiť pracovať. Za posledné tri roky som nebola toľko chorá ako za posledné tri týždne,” zverila sa svojim fanúšikom. „Týždeň po vyliečení som tam, kde som bola a je mi ešte horšie,” dodala. 

A keďže naokolo stále zúri pandémia koronavírusu, opäť podstúpila aj test. „Bohužiaľ som pozitívna, a tak to pravdepodobne moje telo po chrípke, ktorú som mala pred týždňom, nezvládlo,” napísala svojim sledovateľom na sieti Instagram.

Ako dodala, medzitým už dostala asi 2000 správ od ľudí, ktorí majú rovnaké problémy. Aktuálne už aj v našej krajine začína prevládať nákaza variantom omikron, ktorý má síce vo všeobecnosti miernejší priebeh, ale je nákazlivejší. 

Alžbeta Ferencová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Joj)

 

Viac o téme: Alžbeta FerencováZea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu