Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Slovenská kráska našla toho pravého: Len pred polrokom ho priznala a… Budeme mať bábätko!

Budú z nich rodičia! Zobraziť galériu (4)
Budú z nich rodičia! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Najkrajšia novinka tohto dňa! Známa slovenská modelka a finalistka Miss Slovensko 2010 Soňa Štefková sa svojim priaznivcom pochválila krásnou správou. Už onedlho sa z nej stane mama!

Pôvabná brunetka nebola nikdy známa tým, že by mužov striedala ako na kolotoči. Práve naopak. Aj napriek tomu, že sa už pomerne dlho pohybuje v šoubiznise a roky zdobí prehliadkové móla, u potenciálnych partnerov si vždy viac cenila ich osobnosť ako spoločenské postavenie. Až do minulého roku sa ale zdalo, že šťastie v láske jej akosi nepraje.

Soňa Štefková

Za sebou mala zopár neúšpešných vzťahov, čo sa ale zmenilo v momente, kedy sa jej do cesty priplietol sympatický mladík, ktorý jej život obrátil naruby. Volá sa Erik, pracuje ako právnik a hoci so Soňou netvorí pár už desaťročia, každým dňom jej dokazuje, že je pre neho tou pravou, akoby sa poznali odjakživa. A takisto to funguje aj z opačnej strany.

Už zopár mesiacov zaľúbenci doslova žiaria šťastím, vzájomnou láskou a sú dokonalým príkladom toho, že ak sa dvaja ľudia skutočne majú stretnúť, osud im dopraje nádhernú spoločnú budúcnosť. A tak sa aj stalo. Dvojica už dlhšie dávala jasne najavo, že pokiaľ sú spolu, nič iné im nechýba. 

Sonička a Erik sa pripravujú na svoju najdôležitejšiu úlohu v živote - stanú sa rodičmi!
Zobraziť galériu (4)
Sonička a Erik sa pripravujú na svoju najdôležitejšiu úlohu v živote - stanú sa rodičmi!  (Zdroj: Instagram )

Až na jednu vec, ktorá prišla ako zázrak. Ich krásny vzťah najnovšie zašiel o krok vpred. Sonička sa totiž pochválila, že s Erikom sa už čoskoro stanú pyšnými rodičmi. „Už je to pár týždňov, čo chodím po svete 2v1," prekvapila slovenská kráska, keď na svojom Instagrame zverejnila nádhené foto so záberom z ultrazvuku. O tom, že z nej bude mamička, sa vraj dozvedela počas Dňa matiek. 

FOTO Slovenská kráska našla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

„Odvtedy ma môžete stretnúť so zvláštnym úsmevom. Teda, ak nepracujú naplno hormóny a ja neplačem pri reklame na toaletný papier," napísala tmavovláska, ktorá so zverejnením tejto krásnej novinky čakala až pokiaľ neuplynie povestný prvý trimester. 

„A tak som sa rozhodla zdieľať svoju radosť s vami. Veľmi sa už na teba tešíme, miničloviečik. Bol si zrodený z najväčšej lásky a verím, že si spoločne ukážeme, aký vie byť svet krásny," dodala v závere svojho príspevku šťastná mamina. Rodinke prajeme len to najlepšie a najmä veľa zdravíčka! 

Viac o téme: DieťaSoňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu