Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Totálny odfajč pre Adelu: Vinczeho dedkovi sa nepáčila... Fúúú, ten jej naložil!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (5)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Vzťah medzi Adelou (40) a Viktorom Vincezovcami (30) sa datuje od jesene 2016. Dvojica si padla do oka počas svadby Veroniky a Mateja Cifrovcov, no a odvtedy tvoria nerozlučný pár. Hoci mnohí neprajníci tvrdili, že románik medzi populárnou moderátorkou a jej mladším partnerom nebude mať dlhé trvanie, všetkým vytreli zrak, keď sa v júni 2017 vzali...

Ako sa ukázalo, vekový rozdiel nebol prekážkou. Práve naopak. Obom padol skôr na osoh a z toho, že vykročili v ústrety spoločnej budúcnosti, sa tešia aj ich najbližší a rodina. Lenže ktovie, ako by na prvé pletky Viktora s Adelou zareagoval Vinczeho starý otec. Ten sa ich vzťahu, bohužiaľ, nedožil, no na moderátorku mal svojho času jasný názor. 

Galéria: Špeciálna epizóda Chart show

Totálny odfajč pre Adelu: Vinczeho dedkovi sa nepáčila... Fúúú, ten jej naložil! (Zdroj: TV Markíza)

Adela sa mu vraj vôbec nepáčila. Viktor to priznal počas premiérovej epizódy Chart show, ktorá bude venovaná 25. narodeninám Markízy a diváci si budú môcť v špeciálnom rebríčku zaspomínať na tie najpopulárnejšie markizácke relácie. No a hoci v čase, keď televízia začala vysielať, ešte Viktor nechodil ani do školy, ukázalo sa, že má poriadny prehľad. 

„No lebo my sme už mali robotu a tuto pán sedel doma a pozeral Markízu,” vyhlásila Adela, ktorá si vzápätí spomenula na to, čo o nej kedysi hovoril Viktorov starý otec. A veru, boli to poriadne nelichotivé slová... Ako sa o nej vyjadroval, zistíte vo videu vyššie! 

Viktorovmu starému otcovi sa Adela vôbec nepozdávala.
Zobraziť galériu (5)
Viktorovmu starému otcovi sa Adela vôbec nepozdávala.  (Zdroj: TV Markíza)

Totálny odfajč pre Adelu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Chart showViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu