Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Top správa dňa! Markizáci a celebritní kamoši neskrývajú nadšenie... Známa Slovenka povedala "áno"

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Podelila sa s nimi o svoju radosť! Michaela Kertészová je dobre známa nielen poslucháčom Rádia Jemné, ale aj divákom Markízy, kde v Teleráne pracuje ako redaktorka. Počas uplynulého víkendu došlo v živote sympatickej brunetky k významnej udalosti. Jej priateľ ju požiadal o ruku. A treba dodať, že ozaj romantickým spôsobom!

Svoju lásku spečatia svadbou! Michaela Kertészová na uplynulý víkend len tak ľahko nezabudne. A to nielen pre to, že má za sebou výstup na Gerlachovský štít. Na vrchole totiž na ňu čakalo obrovské prekvapenie. Brunetkin partner Roman ju totiž práve na tomto netradičnom mieste požiadal o ruku. 

Michaela Kertészová a jej priateľ Roman majú za sebou výstup na Gerlachovský štít.
Zobraziť galériu (4)
Michaela Kertészová a jej priateľ Roman majú za sebou výstup na Gerlachovský štít.  (Zdroj: Instagram)

„A tam hore, na samom vrchole Slovenska... som povedala Áno. Životu. Svetu. Jemu. Som vďačná a šťastná,” napísala k fotke zásnubného prsteňa sympatická moderátorka. Miška už v minulosti prezradila, že so svojím osudovým mužom sa spoznala na kamarátkinej svadbe a dokopy ich dali v podstate kamaráti. 

FOTO: Michaela Kertészová sa s priateľmi podelila aj o fotku snúbneho prsteňa.

Pod fotkou, ktorá oznamovala krásnu novinku, sa začali hromadiť gratulácie od kolegov a kamarátov. „Hlboko šťastná správa dňa toto. Gratulujem,” reagoval Vratko Sirági. Nadšenie zdieľali aj Tomáš Juríček, či Lenka Šoóšová a Barbara Heribanová. „Najkrajšia správa dňa,” pridala sa Lenka Debnárová. Zasnúbenej brunetke gratulovali aj speváčka Lina Mayer a moderátorka Barbora Krajčírova. A pripájame sa, samozrejme, aj my!

Viac o téme: Michaela Kertészová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu