Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najprotivnejšia markizácka nevesta prerazila dno: Daroval jej kvet a... Fuuu, toto zabolí!

Tak toto je už naozaj priveľa!) Zobraziť galériu (5)
Tak toto je už naozaj priveľa!) (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dnes večer nás čakajú rovno dve ďalšie časti českej verzie šou Svadba na prvý pohľad. Už minulý týždeň sme písali o tom, že divákov viac ako posledný pár zaujal ten predchádzajúci. Jeho súčasťou je totiž učiteľka Petra, ktorá je bezkonkurenčne najufrflanejšou nevestou, akú diváci na obrazovkách videli. Mnohí ju nevedeli vystáť už od samého začiatku, no a teraz...

Už od samého začiatku Svadby má mladá plavovláska so všetkým problém. U českých susedov jej fanúšikovia šou dokonca dali prezývku "netýkavka" no a rovnako, ako liezla na nervy im, ju aktuálne už majú plné zuby aj mnohí slovenskí fanúšikovia romantickej šou, ktorí ju označujú ako najprotivnejšiu nevestu tohto televízneho projektu. Sympatický René to s ňou vôbec nemá ľahké. Napríklad, hoci tvrdila, že na vzhľade jej nezáleží, otvorene priznala, že jej televízny manžel nesedí. A to sa ešte nestihli ani porozprávať.

Najprotivnejšia markizácka nevesta prerazila dno: Daroval jej kvet a... Fuuu, toto zabolí! (Zdroj: TV Markíza)

A potom prišlo k scéne, kde si takmer vyplakala oči a smútila, že "toto nechcela". Naopak, 28-ročný tréner bol svojou polovičkou už od prvého momentu nadšený, čo ho zrejme prešlo, len čo mali chvíľku pre seba a pani manželka bola úplne vlažná. Po tom, čo sa zrútila pred kamerou a s Reném konečne dostali ku konverzácii, počas ktorej rovno bez obalu zhodila jeho svadobný dar v podobe jeho obľúbenej knihy. 

Kvety rada nemá a knihy nečíta. S akým darom skúsi René uspieť najbližšie?
Zobraziť galériu (5)
Kvety rada nemá a knihy nečíta. S akým darom skúsi René uspieť najbližšie?  (Zdroj: TV Markíza)

„Úprimne, ja knihy nečítam. Keď som si chcela prečítať knihu, vždy som pri tom zaspala. Pri maturite som musela čítať a odvtedy to nemám rada. Takže nečítam. Iba audio-knižky. Tak som bola na vážkach, že čo si mám myslieť,” povedala mladá učiteľka svojmu ženíchovi, ktorý bol už na prvý pohľad mimoriadne sklamaný. Neskôr ofrflala aj svadobnú cestu, no a po návrate domov prišlo k ďalšej scéne.

Najprotivnejšia markizácka nevesta prerazila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

René sa totiž už od samého začiatku snaží byť maximálne pozorný a robiť veci tak, aby bola jeho polovička spokojná. No zdá sa, že jej sa dá skutočne vyhovieť len máločím. A čím viac sa jej snaží vyjsť v ústrety a potešiť ju, tým horšie. Dosť už bude mať samotný aj galantný tréner, ktorý zostane zúfalý po tom, čo sa bude Petru snažiť potešiť kvetom. 

A ak by ste si pomysleli, že ho prijme aspoň s úsmevom zo slušnosti, ste na omyle. Viac uvidíte vo videu vyššie... Aha, ako hnusne ho schladila! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadPetra a René
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu