Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce slová Anety Pariškovej: Prehovorila o liečbe rakoviny... Pripravená na smrť!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - Rok 2020 bol zrejme tým najťažším, aký kedy Aneta Parišková a jej rodina prežívali. Obľúbená televízna moderátorka pri vyšetrení zistila, že je vážne chorá a lekári jej diagnostikovali rakovinu. No a teraz...

Moderátorke oznámili, že má Non-Hodgkinov lymfóm. Následne si jeden a pol mesiaca odležala v nemocnici, kde absolvovala 6 cyklov chemoterapií. Keďže išlo o zákerné ochorenie a pred sebou mala náročnú liečbu, ktorú musela začať podstupovať prakticky okamžite, po stanovení diagnózy bola, prirodzene, úplne vydesená a v šoku. 

Galéria: Aneta Parišková

Lenže potom dospela do bodu, ktorý si zdravý človek ani nedokáže predstaviť. Začala premýšľať nad vlastnou smrťou a pomaličky sa zmierovať s tým, čo by nastalo, ak by boj s rakovinou prehrala. ,,Keď sa stalo to s mojou diagnózou, po prvom šoku, zľaknutí sa a vyplakaní sa, lebo to je normálna reakcia, som sa začala v podstate pripravovať na smrť,” povedala Aneta otvorene v talk show Bez šepkára, kde ju vyspovedal Milan Kolcun.

Aneta Parišková sa už pripravovala na vlastnú smrť. Tá ju, našťastie, obišla a dnes moderátorka žiari šťastím a spokojnosťou.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková sa už pripravovala na vlastnú smrť. Tá ju, našťastie, obišla a dnes moderátorka žiari šťastím a spokojnosťou.  (Zdroj: Instagram )

,,Ale potom si už povieš, že nič horšie sa ti v živote nemôže stať. Začala som si upratovať v živote a hlavne začala som už kašľať na veľa vecí. Už som sa prestala stresovať, prestala som si pripúšťať… Veľmi sa mi uľavilo. Prestala som si brať k srdcu veľa vecí a nejaké to hejterstvo, čo sa za tie roky človek stretáva aj s prajnými, aj s neprajnými ľuďmi. Kedysi som sa preto trápila. Teraz mi to je už jedno, aj keď mi niekto napíše niečo hnusné," vysvetlila v spomínanom rozhovore so značnou úľavou a spokojnosťou. 

Dnes sa už, našťastie, teší oveľa lepšiemu zdraviu a momentálne žije za veľkou mlákou. Okrem toho vraj každé ráno vstáva s úsmevom. Dôvod je jednoduchý - je skrátka šťastná, že sa vôbec zobudila. „Uvedomila som si, že neviem, kedy sa tej môj život skončí, a preto chcem prežiť každý deň úplne úžasne," povedala Aneta s úprimným úsmevom a radosťou v očiach, z ktorých chuť do života priam srší. Tak snáď bude už naozaj iba lepšie! 

Viac o téme: RakovinaAneta PariškováNon-Hodgkinov lymfóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu