Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácky pár išiel od seba: Všetci im fandili, ale… ROZCHOD!

Michal a Diana zo Svadby na prvý pohľad vraj po šou išli od seba. Zobraziť galériu (2)
Michal a Diana zo Svadby na prvý pohľad vraj po šou išli od seba.

BRATISLAVA - Markizácka šou Svadba na prvý pohľad sa medzi divákmi teší obrovskej obľube. Od veľkého finále uplynul už viac ako týždeň a zatiaľ čo Tereza a Milan aktuálne plánujú reálnu svadbu, s ďalšou nádejnou dvojicou to po skončení projektu nedopadlo dobre. Michal a Diana hlásia ROZCHOD!


Finále markizáckej Svadby? Veľký šok pre ženícha: TENTO dostal kopačky rovno pred kamerou!


Fanúšikovia šou Svadba na prvý pohľad boli nadšení, keď sa projekt skončil s dvomi vydarenými vzťahmi na konte. Reálne sa do seba zaľúbili Milan a Tereza a ich vzťah je natoľko vážny, že dvojica by sa v lete mala aj v oficiálne zobrať. Aj druhý pár Michal a Diana - hoci spočiatku to medzi nimi vyzeralo všelijako, nakoniec oplývali láskou a diváci im veľmi fandili. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Diana a Michal

Bohužiaľ, týždeň po skončení šou dvojica hlási rozchod. Pre web markiza.sk priznali, že sú už od seba. „Už netvoríme pár, ale ostali sme kamaráti,“ prezradila Košičanka. Informáciu potvrdil aj ženích, no priznal, že majú naďalej veľmi blízky vzťah. „S Diankou máme nadštandardný kamarátsky vzťah. Stretávame sa naďalej, aj medzi rodinami, chodíme na večere, kávy a na spoločné výlety,“ povedal Michal.

Od markizáckej nevesty sme sa snažili zistiť, ako dlho sú od seba, prečo sa rozišli a vzhľadom na Michalove slová aj to, či si myslí, že ide o definitívny stav. Keďže sa naďalej intenzívne stretávajú a dokonca aj ich rodiny, nebolo by ničím zvláštnym, keby to po čase opäť spolu skúsili. Diana však na naše správy zatiaľ neodpovedala. My budeme držať palce!

Michal a Diana viac netvoria pár. Zostali však dobrými kamarátmi.
Zobraziť galériu (2)
Michal a Diana viac netvoria pár. Zostali však dobrými kamarátmi.  (Zdroj: TV Markiza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadMichal a Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu