Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kalisová zmenila imidž: Z uhladenej dámy... Ehm, RASTAFARIÁN!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - Miriam Kalisová sa najprv zviditeľnila v šou Dievča za milión, no neskôr sa stala všeobecne známou ako moderátorka televízie Markíza. Ako spravodajkyňa si nemohla dovoliť žiadne imidžové výstrelky, aktuálne sa však rozhodla splniť si sen. A dala si urobiť dredy!

Keď človek pôsobí v spravodajstve, musí vyzerať dôveryhodne a istým spôsobom aj dôstojne. Žiadne ružové vlasy, hlboké výstrihy a podobné výstrelky. Toho si je vedomá aj Miriam Kalisová. 

Kalisová zmenila imidž: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Aktuálne však už nie je moderátorkou hlavných správ a aj spoločenské akcie sú obmedzené. A tak sa práve teraz rozhodla vyskúšať niečo, po čom dlhšie túžila. A tak aktuálne vyzerá ako taký rastafarián - tým najznámejším bol spevák Bob Marley. „Splnila som si jeden z ďalších snov... Mám dredy. Keby ste len vedeli, aká som z nich vytešená,” napísala Miriam na sociálnych sieťach. 

Kalisová zmenila imidž: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MK)

Kalisová zmenila imidž: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MK)

Zároveň ale priznala, že to dlho zvažovala a mala isté obavy. „Paradoxne nie preto, či ja s tým budem spokojná, ale čo povie okolie. Veď som matka, veď mám 35 rokov a to už v mojom veku nie je vhodné, mala by som pôsobiť seriózne, veď moderujem v televízii, veď budem vytŕčať, budem príliš extravagantná...” pomenovala viaceré "problémy", ktoré by verejnosť s jej novým imidžom mohla mať. 

Nakoniec sa však rozhodla, že podstatne je to, čo chce ona. Na názore ostatných až tak nezáleží. „Konečne už viem, že nemám väčšiu hodnotu, keď ma niekto pochváli, ani menšiu, keď nie. Zistila som, že mi na tom už jednoducho nezáleží, že som prestala robiť čokoľvek kvôli ostatným. A to je pre mňa sloboda,” vyhlásila moderátorka. A prekvapujúco dodala, že práve toto je ten účes, v ktorom sa cíti najviac sama sebou. „Moja duša proste nie je seriózna tridsiatnička, je to divoška se vším všudy,” uzavrela spokojne. 

Galéria: Miriam Kalisová

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu