Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nešťastná Kalisová: Len pár dní a... ZOMRELI jej dvaja blízki ľudia!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (2)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - Moderátorka Miriam Kalisová zostala v šoku zo samovraždy bývalého hokejistu Dušana Pašeka (†36). V minulosti totiž tvorili pár. To však nie je jediná smrť, ktorá ju aktuálne zasiahla. V priebehu 5 dní jej zomreli až dvaja blízki ľudia.

Miriam Kalisová sa nedávno rozhodla študovať sociálnu psychológiu. A učivo často aplikuje aj na momentálnu situáciu okolo nás. Aktuálne sa zaoberala postojom mnohých ľudí, ktorí majú vplyv na sociálnych sieťach. 

Galéria: Miriam Kalisová

„A viete, že veľa influencerov sa bojí hovoriť o dôležitosti očkovania len preto, aby im "nespadli" čísla? Čím sa potom líšia od politikov, ktorí sa len kvôli popularite u radikálnych antivaxerov... prizerajú a nekonajú?” nastolila pomerne dôležitú otázku moderátorka. 

Tej je aktuálne smutno nielen z pandemickej situácie a správania ľudí, ktorí útočia na predavačky v obchodoch alebo píšu nenávistné komentáre všade tam, kde sa spomenie očkovanie. „Zomreli mi v priebehu piatich dní dvaja blízki ľudia, všade naokolo je strach, antivaxeri nadávajú a vyhrážajú sa vedcom, lekárom...” uviedla. V závere svojho postu poďakovala práve tým, ktorí napriek svojej vyčerpanosti ľudí naďalej zachraňujú.


ŠOKUJÚCA SMRŤ Dušana Pašeka ml. (†36): Miloval známe Slovenky... Balúchovej trhá srdce, Kalisovej sa pred týždňom zdal plný života!


Nešťastná Kalisová: Len pár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
 

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu