Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácky pár skončil: Nevie zniesť jeho povolanie... Rupli mu nervy a poslal ju k vode!

Nevie zniesť jeho povolanie! Zobraziť galériu (4)
Nevie zniesť jeho povolanie!

BRATISLAVA - Hoci ich fanúšikovia dúfali, že si k sebe ešte nájdu cestu, pravdou sa stal úplný opak. Reč je o markizáckych manželoch Vierke a Michalovi, ktorých spojila šou Svadba na prvý pohľad. Napriek tomu, že dali šancu spoločnému bývaniu... Dopadlo to katastrofou!

Umelec Michal sa naozaj snažil. Prišiel za Vierou na druhý koniec Slovenska s tým, že to s ňou nechce vzdať, hoci sa ich cesty na chvíľu rozdelili už po návrate zo spoločnej dovolenky v Benátkach. Nevesta nakoniec privolila s argumentom "aby nikto nepovedal, že preto nič neurobila". Jej televízny manžel teda prenajal romantický apartmán v prírode a začalo sa spoločné bývanie. 

Markizácky pár skončil: Nevie zniesť jeho povolanie... Rupli mu nervy a poslal ju k vode! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Vierka a Michal

Lenže už od začiatku bolo vidno, že Vierke sa príliš nechce tráviť s ním svoj čas. Ustlala si na pohovke, emócie aj nadšenie mala už tradične na bode mrazu a po prvej noci v nádhernom apartmáne neďaleko jej bydliska odišla a ukázala sa až na tretí deň. Michal potom chcel, aby mu aspoň ukázala okolie, no bolo vidno, že aj na spoločný výlet sa nechala nahovoriť iba s nechuťou. 

Vierka pôsobila znechutene od prvého momentu, ako prišla do apartmánu. Nič sa nezmenilo ani pred spoločným výletom do prírody.
Zobraziť galériu (4)
Vierka pôsobila znechutene od prvého momentu, ako prišla do apartmánu. Nič sa nezmenilo ani pred spoločným výletom do prírody.  (Zdroj: TV Markíza)

Dvojica sa po spoločnom výlete poriadne pochytila. Michal sa rozhodol celú vec ukončiť.
Zobraziť galériu (4)
Dvojica sa po spoločnom výlete poriadne pochytila. Michal sa rozhodol celú vec ukončiť.  (Zdroj: TV Markíza)

„Za tých pár dní, čo som tu, začal som to už brať tak, že kde nie je vôľa, tam nie je cesta. Išli sme sem s tým, že Vierka povedala, čo už s tebou, keď si tu, nemám na teba čas, ale tak poďme, tu ťa niekde zoberiem... Žiadna emócia, že by som cítil, že by chcela niečo robiť, to už je celé pasé,” poznamenal Michal sklamane na adresu svojej televíznej polovičky, ktorá i na divákov pôsobí mimoriadne chladne až zatrpknuto. 

Keď už to umelcovi po výlete nedalo, spýtal sa jej, čo jej na ňom tak veľmi prekáža. Odpoveď Vierky ho však poriadne šokovala. Palicu nad ním vraj zlomila už v momente, keď sa na svadbe dozvedela, čím si Michal občas privyrába...

Ako to dopadlo, sa dozviete vo videu vyššie, včerajšiu epizódy Svadby si môžete pozrieť na Voyo! 

Viera si zbalila veci a odišla domov k mame.
Zobraziť galériu (4)
Viera si zbalila veci a odišla domov k mame.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadMichal a Vierka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu