Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Televízna nevesta bez zábran a šiat: Pikantné FOTO na internete!

Petra a René Zobraziť galériu (5)
Petra a René (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Dobrý den, zadek ven! Markizácka šou Svadba na prvý pohľad sa teší veľkej obľube. Na topkách sme vás už informovali, že televízia plánuje zaradiť do vysielania aj českú verziu tohto formátu, ktorá bežala na obrazovkách televízie Nova. Jednou z neviest v ich verzii bola učiteľka Petra Malíková (24), ktorá v týchto dňoch zaujala poriadne odvážnym záberom.

Petra Malíková, ktorá pracuje ako učiteľka v materskej škôlke, bola jednou z tých odvážnych žien, ktoré pristúpili na sociálny experiment a rozhodli sa skúsiť šťastie po boku neznámeho muža. V relácii Svatba na první pohled ju totiž odborníci dali dokopy s mužom, ktorý podľa rôznych výskumov a odhadov k nej najviac pasuje. Voľba padla na fitness trénera Reného. 

Dvojica si k sebe postupne hľadala cestu a napokon sa pri konečnom zúčtovaní rozhodli, že aj po skončení nakrúcania zostanú spolu ako pár. Avšak netrvalo dlho a napokon sa i tak rozišli. 

Petra a René tvorili pár aj po skončení experimentu. Avšak ich cesty sa napokon rozišli.
Zobraziť galériu (5)
Petra a René tvorili pár aj po skončení experimentu. Avšak ich cesty sa napokon rozišli.  (Zdroj: TV Nova)

Účasť v takýchto projektoch je však pre mnohých jedincov skvelou príležitosťou, ako sa zviditeľniť. Svoje o tom vie aj samotná Petra, ktorá má aktuálne na sociálnej sieti Instagram viac ako 43-tisíc followerov. Tým nedávno prezradila, že po rozchode s televíznym manželom si už našla nového frajera. Jeho identitu však tají.

Čo však pred svetom neskrýva, sú jej krivky. Na prekvapenie mnohých zverejnila v rámci príbehov na sociálnej sieti Instagram fotku, na ktorej sa nechala zvečniť s holým zadkom. Čo ju k tomu viedlo, nevedno. Isté však je, že zaujať sa jej ozaj podarilo...

Petra Malíková rozhodne vie ako zaujať.
Zobraziť galériu (5)
Petra Malíková rozhodne vie ako zaujať.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Svatba na první pohled. Svadba na prvý pohľadPetra Malíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu