Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hanychová šokuje slovami o dcére: Je škaredá!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (8)
Agáta Hanychová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Ako toto mohla vypustiť z úst?! Väčšina rodičov má pocit, že práve to ich dieťa je najkrajšie na svete a už od prvej chvíle, ako otvorí oči, sa naň nevedia vynadívať. Zdá sa, že kontroverzná Agáta Hanychová (35) nie je ten prípad. O svojej dcérke Mii (3), ktorú má s hercom Jakubom Prachařom (37), totiž vyhlasuje, že je škaredá.

Agáta Hanychová je verejnosti známa ako dcéra herečky Veroniky Žilkovej, modelka, moderátorka a kontroverzná hviezdička milujúca žúry. Za sebou má nevydarené manželstvo s hercom Jakubom Prachařom. S ním ju spája dcérka Mia, ktorá má tri roky. Okrem nej má aj 9-ročného syna Kryšpína. Jeho otcom je športovec Miroslav Dopita. 

Vyzerá to tak, že výstredná hviezdička je svojská, aj keď príde reč na úlohu matky a výchovu. Naznačujú to jej vyjadrenia z rozhovoru pre šou Extra Host. Moderátorka a kamarátka Eva Decastelo sa Agáty pýtala aj na jej deti. Tá okrem iného priznala, že Mia je poriadne číslo. „Bije sa to v nej. Je excentrická, naozaj zlá, ale do toho veľmi milá. Hovorím jej, Mia, poď odveziem ťa do pekla. A ona na to, že super. Tam budú čerti, však? Je asi po mne. Také to - vráti sa ti to na deťoch u mňa bohužiaľ platí,” uviedla Hanychová. 

Agáta Hanychová a Jakub Prachař, v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (8)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař, v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Decastelo sa zaujímala, či Mia zdedila aj niečo po svojom nemenej slávnom otcovi. „Myslím, že ten talent. Ten herecký talent má po ňom, pretože po mne ho mať nemôže. Bohužiaľ, vyzerá ako on a ja dúfam, že z toho... Proste, u tých chlapov je to pekné, ale keď dievča vyzerá ako chlapec, to nie je úplne pekné. Dúfam, že z toho vyrastie,” reagovala Hanychová. Keď jej moderátorka oponovala s tým, že je Mia rozkošná, dodala: „Môžeš povedať, že je rozkošná alebo zvláštna. To sa vždy hovorí o škaredých dievčatách, že sú zvláštne. Vieš, ona nie je pekná, ona je zvláštna. Ale dúfam, že keď bude staršia, tak bude pekná.”

Galéria: Agáta Hanychová má doma takúto princezničku.

VIDEO: Mia sa svojim slávnym rodičom - Agáte Hanychovej a Jakubovi Prachařovi ozaj vydarila. Aj vy si myslíte, že má pred sebou hviezdnu kariéru?

 

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu