Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Babička (97) Rytmusovej zlatokopky: FOTO Nohy lepšie ako ona a plavky veľkosti S!

Agáta Hanychová sa na Instagrame pochválila svojou babkou. Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová sa na Instagrame pochválila svojou babkou. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Wau! Agáta Hanychová (35), ktorá si v roku 2009 zahrala v Rytmusovom klipe Zlatokopky, má veľkú rodinu a trávi s ňou každú voľnú chvíľu. Aktuálne sa na Instagrame pochválila záberom z bazénu, v ktorom relaxovala spolu so svojou 97-ročnou babičkou. Pozrite, stará pani má lepšie nohy ako ona a na sebe plavky veľkosti S!

Napriek tomu, že Agáta Hanychová bola u našich západných susedov roky vnímaná ako rebelka a párty girl, je veľmi rodinne založená. A dokazuje to nielen pri svojich deťoch, ale aj pri ostatnej početnej rodine. Svojich najbližších miluje a snaží sa s nimi tráviť každú voľnú chvíľu. 

Galéria: Agáta Hanychová

Aj v týchto dňoch sa na sociálnej sieti Instagram pochválila spoločnými momentami so svojou babičkou. Tú zachytila, ako sa spokojné čľapká v bazéne s obrovským nafukovacím kolesom okolo seba. No a na to, že má 97 rokov, je to veľká čiperka. 

Obdiv neskrýva ani jej vnučka Agáta. „Naša babička je proste najlepšia. Plavky veľkosti S, nohy lepšie ako ja. Snáď mám jej gény,“ vyslovila prianie Hanychová. 

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu