Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hanychovej brat zbalil VÝSTAVNÝ KUS: Blondínka s božským TELOM a TITULOM!

Vincent Navrátil s mamou a sestrou Agátou. Zobraziť galériu (5)
Vincent Navrátil s mamou a sestrou Agátou. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Hoci je verejnosti spomedzi ratolestí Veroniky Žilkovej (59) známa najmä škandalistka Agáta Hanychová (36), aj iné z detí českej herečky si zaslúžia pozornosť. Napríklad jej 24-ročný syn Vincent Navrátil, ktorý sa venuje herectvu a najnovšie sa už môže prezentovať tiež ako režisér a producent. Pozrite sa, akú kočku má po svojom boku!

V pondelok sa v pražskom kine Pilotů konala premiéra televíznej minisérie s názvom Mužketýři. Počin o láske, sexe, intrigách a priateľstve troch nerozlučných kamarátov môžu Slováci sledovať tieź, a to prostredníctvom markizáckeho voyo.sk. Veľkou mierou sa na počine podieľal Vincent Navrátil, ktorého prišli na slávnostné premietanie podporiť jeho najbližší. 

Vincenta Navrátila prišla na premiéru podporiť mama Veronika a sestra Agáta.
Zobraziť galériu (5)
Vincenta Navrátila prišla na premiéru podporiť mama Veronika a sestra Agáta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Po boku talentovaného mladíka však pózovala aj mimoriadne atraktívna blondínka v červených šatách. Je ňou Vincentova frajerka Aneta, ktorá sa okrem hriešneho tela môže pochváliť aj nedávno získaným titulom MSc., ktorý získala na Ostravskej univerzite, kde študovala experimentálnu biológiu. 

Vincenta Navrátila prišla podporiť aj jeho sexi frajerka Aneta.
Zobraziť galériu (5)
Vincenta Navrátila prišla podporiť aj jeho sexi frajerka Aneta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Najstarším potomkom Veroniky Žilkovej je dcéra Agáta, ktorú má s prvým manželom Jiří Hanychom. Druhému manželovi - Marekovi Navrátilovi porodila synov Cyrila a Vincenta. V tom čas si z detského domova adoptovala súrodencov Jana a Markétu. Išlo o akési poďakovanie za to, že Cyril, ktorý sa narodil chorý, prežil. S tretím manželom - Martinom Stropnickým má blondíka dcéru Kordulu a syna Melichara. 

Viac o téme: Veronika ŽilkováVincent Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu