Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VÁŠEŇ v nočných uliciach! Porotcu Talentu načapali s mladučkou sexi kolegyňou

Jakub Prachař a Sara Sandeva Zobraziť galériu (4)
Jakub Prachař a Sara Sandeva (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Viac ako len kolegovia! Jakub Prachař (37) sa na nedostatok práce nemôže sťažovať. Okrem šou Česko Slovensko má Talent ho zamestnáva napríklad aj nakrúcanie seriálu Dvojka na zabití, ktorý jednou z noviniek televízie Prima. V ňom sympatický herec spolupracuje aj s krásnou kolegyňou menom Sara Sandeva (24), ktorej šarmu nedávno podľahol v nočných uliciach. A paparazzi boli pri tom!

Ako Dempsey a Makepeaceová! Aj takéto sú reakcie na novinku televízie Prima - komediálny krmimiseráli s názvom Dvojka na zabití, v ktorom stvárňujú ústredné postavy Jakub Prachař a Sara Sandeva. Detektív - flákač je prinútený spolupracovať s krásnou, ambicióznou vyšetrovateľkou a opäť raz potvrdia staré známe pravidlo, že protiklady sa priťahujú. 

VIDEO: Teaser na seriál Dvojka na zabití. 

Vyzerá to tak, že medzi Jakubom a o 13 rokov mladšou Sarou to iskrí aj v súkromí. Na párty televízie Prima, kde boli predstavané pripravované novinky sa k sebe celkom mali. Nuž a pod rúškom noci sa dvojica oddávala aj vášnivým bozkom. Bulvárnym fotografom z blesk.cz sa ich pri tom dokonca podarilo zvečniť. (FOTO nájdete TU!)

Jakub Prachař a Sara Sandeva
Zobraziť galériu (4)
Jakub Prachař a Sara Sandeva  (Zdroj: profimedia.sk)

ČI išlo len o vášnivý flirt, alebo sa z toho vykľuje aj vážnejší vzťah, zrejme ukáže až čas. Isté ale je, že kolegom už nič nestojí v láske. Jakub je momentálne bez oficiálnej partnerky a Sara má za sebou pomerne čerstvý rozchod. Len neddávno priznala, že vzťah s futbalistom Václavom Černým, s ktorým dokonca plánovali spoločnú budúcnosť, je už minulosťou. 

FOTO: Sara Sandeva je krásna žena. Čo poviete?!

Viac o téme: Jakub PrachařSara Sandeva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu