Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas v markizáckej Svadbe: Najprv ho nechala čakať pred oltárom a potom... Výbuch smiechu kvôli jeho menu!

Nechcela uveriť tomu, ako sa volá! Zobraziť galériu (5)
Nechcela uveriť tomu, ako sa volá! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je druhá epizóda novej série šou Svadba na prvý pohľad. "Áno" si povedal ďalší pár - bývalý futbalista Adam (25) a sexi trénerka Veronika (29). Blondínka z Trenčína sa však pri príchode pred oltár postarala o rovno dve kuriózne situácie!

Na usmievavú krásku, ktorá sa na televíznu svadbu tešila, zrazu zrejme doľahol poriadny stres. V sále už ohlásili jej príchod, spoza dverí znel burácajúci potlesk, no Veroniky stále nikde. A nervózny začal byť aj jej nastávajúci. „Stál som tam pred všetkými tými ľuďmi... Ona zrazu nikde.. A čakal som 5-10 minút, možno viac Tak to bol vážne zlý pocit," vysvetľoval ženích. 

Trapas v markizáckej Svadbe: Najprv ho nechala čakať pred oltárom a potom... Výbuch smiechu kvôli jeho menu! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Veronika a Adam

Jeho budúca polovička sa však predsa len odhodlala. A keď vošla, Adam z nej nemohol spustiť oči. Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že ho absolútne očarila. Ibaže keď prišlo k vzájomnému predstavovaniu sa, Veronika zrazu spustila nekontrolovateľný výbuch smiechu. Keď jej ženích prezradil svoje krstné meno, nechcela mu veriť a pýtala sa, či to povedal schválne. 

Na Veroniku doľahla nervozita
Zobraziť galériu (5)
Na Veroniku doľahla nervozita  (Zdroj: TV Markíza)

Vzápätí sa znova rozosmiala a zaskočený športovec úplne nechápal. „Keď mi povedal, že sa volá Adam, tak som myslela, že sa pocikám od smiechu," S kamarátkami si totiž ešte počas rozlúčky so slobodou robilli srandu, že jej manželom bude Adam, pretože reč padla na niekdajšiu populárnu SOS reláciu, kde Peťa Polnišová ospevovala "vlčáka Adama". 

Veronika si myslela, že Adam o svojom krstnom mene žartuje
Zobraziť galériu (5)
Veronika si myslela, že Adam o svojom krstnom mene žartuje  (Zdroj: TV Markíza)

Pred oltárom však napokon všetko dobre dopadlo
Zobraziť galériu (5)
Pred oltárom však napokon všetko dobre dopadlo  (Zdroj: TV Markíza)

A pred oltárom ju skutočne čakal Adam. Po prvotných "trampotách" však začalo všetko vyzerať ako vystrihnuté z časopisu. Párik to k sebe začalo priam magneticky ťahať a čo sa pusieniek týka, nepadla iba tá prvá - mladomanželská. Adam s Veronikou sa od seba ledva odlepili a keď odišli do súkromia, zvrhlo sa to na poriadne horúcu bozkávačku! Viac uvidíte vo videu vyššie! 

Veronika a Adam tvoria prekrásny pár
Zobraziť galériu (5)
Veronika a Adam tvoria prekrásny pár  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadAdam a Veronika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu