Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dôchodcovia sa museli zblázniť: Jakubec požiadal o pomoc... Chcú ho podporiť našetrenými tisíckami!

Martin Jakubec Zobraziť galériu (4)
Martin Jakubec (Zdroj: Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Len včera sme na Topkách písali o tom, že Martin Jakubec (37) začal zo svojich fanúšikov ťahať peniaze. Spevák šlágrov uviedol, že nemá dostatok finančných prostriedkov, aby sa mohol ďalej venovať hudobnej tvorbe, a preto na sociálnej sieti zverejnil príspevok so svojím číslom účtu a priaznivcov požiadal, aby mu prispeli ľubovoľnou sumou...

„Bude tomu rok, čo mi nie je umožnené byť s vami v spojení na koncertoch a verejných vystúpeniach. Moja umelecká duša trpí tým, že nemôžem byť so svojim publikom. Zároveň okrem radosti a úsmevu, ktoré vám rozdávam, nemôžeme ani umelecky napredovať a tvoriť. Za rok bez finančného príjmu bola vážne dotknutá aj moja finančná situácia, keďže produkcia patrila k môjmu hlavnému zdroju obživy,” vyplakával na sociálnej sieti Jakubec, ktorý jazdí v luxusnom aute, nehovoriac o jeho príbytku, ktorým sa rád chválil. 

Namiesto toho, aby si našiel nejakú prácu či bočný zdroj financií, sa o peniaze rozhodol požiadať fanúšikov. „Budem veľmi rád, ak by ste podporili moju tvorbu v týchto neľahkých časoch. Keď už nemôžu byť koncerty, pripravujem nové cd pre pamätníkov so šlágrami a národnými hymnickými piesňami. Budem rád, ak ma podporíte, kultúra ostala v žalostnom stave... Vopred vám ďakujem,” napísal v príspevku, kde zverejnil číslo svojho účtu.

Martin Jakubec požiadal svojich fanúšikov o pomoc. K príspevku dopísal aj číslo svojho účtu v banke.
Zobraziť galériu (4)
Martin Jakubec požiadal svojich fanúšikov o pomoc. K príspevku dopísal aj číslo svojho účtu v banke.  (Zdroj: Facebook M.J.)

Ako sa dalo očakávať, speváka verejnosť vysmiala, niektorých dokonca lanárením peňazí poriadne nahneval. „Martin, nič v zlom, treba ubrať z nárokov, predať drahé auto a hneď budú peniaze... Ale pýtať si peniaze od ožobračeného ľudu a dôchodcov je veľmi nedôstojné,” napísala istá pani Michaela. Drvivú väčšinu jeho fanúšikovskej základne totiž tvoria dôchodcovia. 

Pani Anka zrejme patrí medzi skalných fanúšikov.
Zobraziť galériu (4)
Pani Anka zrejme patrí medzi skalných fanúšikov.  (Zdroj: Facebook M.J.)

Kým väčšinu bežných ľudí ani nenapadne, že by umelcovi, ktorý sa ešte donedávna pýšil luxusom, prispeli, bohužiaľ, o niektorých jedincoch patriacich do staršej vekovej kategórie sa to povedať nedá. Ľudia píšu o príspevkoch od 5 cez desiatky eur, no našli sa aj údajné dôchodcovské zbierky či verné fanúšičky, ktoré núkajú stovky. Zopár bizarných ponúk dokonca hovorí o úsporách niekoľko tisíc eur. 

K tomu snáď dodať iba odporúčanie, že pokiaľ vaši starí rodičia patria medzi fanúšikov šláger spevákov a radi ich podporujú, nezaškodilo by im prehovoriť do duše, aby sa oni sami nedostali do existenčných problémov. S podobnou ponukou totiž aktuálne vyšiel von napríklad aj spevák Dušan Grúň a zrejme je len otázkou času, kedy sa pridajú aj ďalší. 

Pani Magda vraj do zbierky zapojila aj kamarátky z klubu.
Zobraziť galériu (4)
Pani Magda vraj do zbierky zapojila aj kamarátky z klubu.  (Zdroj: Facebook M.J.)

 

Viac o téme: Martin Jakubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu