Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská pocta pre našu prezidentku: FOTO Čaputovej vzdala poklonu svetová Jennifer Aniston!

Obrovská pocta pre našu prezidentku! Zobraziť galériu (5)
Obrovská pocta pre našu prezidentku!

BRATISLAVA - Herečku Jennifer Aniston (51), hviezdu mnohých zahraničných filmov či kultového seriálu Priatelia, zrejme netreba nikomu predstavovať. Americká herečka však nežije v bubline slávy a žiari reflektorov, aktívne sa zaujíma aj o celosvetové politické dianie. A jej záujmu neušla ani naša prezidentka Zuzana Čaputová (47).

Hlava nášho štátu sa už dvakrát umiestnila v prestížnom rebríčku najmocnejších žien sveta, ktorý zostavil magazín Forbes. Na vplyvné a silné ženské osobnosti v politickom dianí a ich dôležitosť aktuálne upozorňovala aj herečka Jennifer Aniston. Tá na svojom Instagrame najnovšie zdieľala niekoľko žien, ktoré sú dôležitým pilierom pre svoje krajiny. 

„Zatiaľ čo svet bol rozptýlený ruchom tých, ktorí sú odolní voči zmene... Zmena už vo svete nastala aj tak,“ napísala herečka, ktorá v sérii príspevkov zazdieľala podobizeň kancelárky Angely Merkelovej,premiérky Nového Zélandu Jacindy Ardern, Erny Solbergovej či prezidentky Taiwanu Cchaj Jing-wen.

No a medzi týmito ženami neopomenula ani našu prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorej meno sa pomaly ale isto naozaj stáva "svetovým". 

Fotofrafia Zuzany Čaputovej sa objavila na Instagrame herečky Jennifer Aniston.
Zobraziť galériu (5)
Fotofrafia Zuzany Čaputovej sa objavila na Instagrame herečky Jennifer Aniston.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Jennifer AnistonZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu