Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Víťazka Miss vytiahla FOTO spred súťaže: Kilá navyše... TAKTO by sa nedostala ani cez prvé kolo!

Fúha! Zobraziť galériu (4)
Fúha! (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Rok 2020 bol pre českú krásku Natáliu Kočendovú zlomový. V lete si na súťaži Česká Miss vybojovala tretie miesto a získala tak titul Miss International. Lenže iba tri týždne po jej triumfe sa ukázalo, že finalistka, ktorá sa stala jednou z troch víťaziek a bodovala s číslom 10, je tehotná...

Aj napriek tomu, že išlo o porušenie pravidiel, riaditeľka súťaže Taťána Makarenko sa rozhodla, že krásnej blondínke titul ponechá, hoci nebolo možné, aby tehotná ako Miss International reprezentovala svoju krajinu na svetovej súťaži v Japonsku. Natálie sa tešila z rastúceho bruška a pripravovala sa na príchod bábätka. 

Otcom mal byť uznávaný barber Lukáš Vlačuha, známy ako Laky Royal. Jeho služby vyhľadáva aj náš raper Rytmus, či zápasník Attila Végh. Ibaže nastávajúcim rodičom dal život zdrvujúci úder. Natálie v šiestom mesiaci o dieťatko prišla, čo dvojica oznámila v polovici septembra. Blondínka dlhé mesiace zúfala a krutou ranou osudu sa vyrovnáva dodnes. 

Natálie Kočendová bodovala na súťaži Česká Miss
Zobraziť galériu (4)
Natálie Kočendová bodovala na súťaži Česká Miss  (Zdroj: profimedia.sk)

Postupne sa však začala vracať do pracovného kolotoča a opäť sa venuje modelingu. Za sebou má už niekoľko fotení a znovu je aktívna i na sociálnych sieťach. Práve tam dala mladá bojovníčka najnovšie fanúšikom priestor k ich otázkam. A mnohých zaujímalo to, ako sa jej podarilo schudnúť. 

To však zrejme nečakali, že blondínka zverejní záber z roku 2017, teda len tri roky pred súťažou Česká Miss. No a dokonalú postavičku, akou disponuje teraz, by ste čakali márne. Kočendová mala niekoľko kilečiek navyše a hoci sa jej vtedajšia figúra rozhodne nedá nazvať obéznou, takto by sa veru nedostala ani cez prvý kasting. 

A jej recept na krásne telo? „Pitný režim, zdravá strava, cvičenie. Od 1. januára začínam. Takže vám sem budem dávať, ako jem a cvičím," odkázala svojim fanúšikom Natálie, ktorá podľa fotky len za jeden rok dosiahla parádnu premenu. 

Natálie kedysi nemala ani zďaleka takú dokonalú postavu, akou sa pýši dnes.
Zobraziť galériu (4)
Natálie kedysi nemala ani zďaleka takú dokonalú postavu, akou sa pýši dnes.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Natálie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu