Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smrť bábätka zrazila krásnu missku na kolená: Tieto slová vás poriadne prekvapia!

Natálie Kočendová a Laky Royal Zobraziť galériu (6)
Natálie Kočendová a Laky Royal (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Miss Czech Republic 2020 Natálie Kočendová (21) a barber Lukáš Vlačuha, prezývaný Laky Royal, oslávili začiatkom januára prvé výročie svojho vzťahu. Dvojica si za krátky čas prešla nielen peknými, ale aj poriadne bolestivým chvíľami. V septembri totiž prišli o synčeka, na ktorého sa veľmi tešili. Svojej túžby po rodine sa však nevzdávajú. A ich najnovšie vyjadrenia asi mnohých prekvapia!

Natálie Kočendová patrí k hviezdičkám, ktoré sa s followermi na sociálnych sieťach delia o čokoľvek. Spolu s nimi sa radovala, keď sa dozvedela, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Rovnako tak zdieľala aj obrovský žiaľ, keď o synčeka v šiestom mesiaci tehotenstva prišla. 


Zdrvujúca správa z Česka: Známa kráska prišla v šiestom mesiaci o bábätko... Srdcervúce slová do neba!


Aj keď Natálie a Laky Royal tvoria pár len rok, táto bolestivá skúsenosť ich vzťah dosť ovplyvnila. A blondínka si vie predstaviť, že práve s týmto mužom ostane už na celý život. „Ďakujem ti za všetko, opička moja. Som za teba nesmierne vďačná. Máme toľko nádherných spomienok. Prešli sme si tým najťažším, čo pár môže zažiť. Takže ti s pokojom na srdci môžem povedať, že už ti budem visieť na krku do konca života,” vyznala sa pred pár dňami, keď oslávili prvé výročie svojho vzťahu. 

A z rozhovoru pre Blesk to vyzerá tak, že ich plány sú oveľa väčšie. „Chceli by sme svoje deti, ale chceme si tieže nejaké adoptovať,” prekvapila Natálie. „Mám veľkú rodinu, ktorú ale nepoznám,” pridal sa jej partner Lukáš, ktorý vyrastal v detskom domove. „Chcel by som tu na zemi po sebe niekoho zanechať, aby pokračoval v rode. Chcel by som vlastné tri alebo štyri deti a potom by sme si dve adoptovali. Jedného Kórejca a niekoho z Kene,” uzavrel na odľahčenie.

Natálie Kočendová a Laky Royal túžia po veľkej rodine.
Zobraziť galériu (6)
Natálie Kočendová a Laky Royal túžia po veľkej rodine.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Laky RoyalNatálie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu