Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál, aký na Miss nemá obdoby: Obrovský TRAPAS... Víťazka skončila v nemocnici!

Pushpika De Silva v priamom prenose prišla o koruknu kráľovnej krásy.
Pushpika De Silva v priamom prenose prišla o koruknu kráľovnej krásy. (Zdroj: profimedia.sk)

SRÍ LANKA - Víťazstvo s trpkou príchuťou! V nedeľu sa volila kráľovná krásy v súťaži Mrs. Srí Lanka World. Z titulu sa radovala krásna Pushpika De Silva (31). Nie však dlho. Pár sekúnd po korunovácii jej strhli korunku z hlavy. Okrem poníženia v priamom prenose sa vśak tmavovláska musela vyrovnať aj s bolestivým zranením.

Diváci pri televíznych obrazovkách sa rozhodne nenudili! Stať sa najkrajšou ženou v krajine je sen mnohých dievčat a žien. Po titule Mrs. Srí Lanka World zatúžila aj Pushpika De Silva, ktorú v nedeľu večer vyhlásili za víťazku spomínanej súťaže. Korunku na hlavu jej pomerne necitlivým spôsobom nasadila minuloročná víťazka - Caroline Jurie. 

Tá v istom okamihu vzala do rúk mikrofón a postarala sa o poriadny škandál. „Je pravidlom, že musíte byť vydatá a nie rozvedená, takže korunka patrí inej súťažiacej,” poznemanala Jurie, ktorá podišla k Pushpike a opäť pomerne drsným spôsobom jej zložila korunku z hlavy. Ponížená tmavovláska sa za tónov oslavnej piesne pobrala preč z pódia. 

VIDEO: Škandál, ku ktorému došlo počas udeľovania titulu Mrs. Srí Lanka World, nemá obdoby. 

De Silva počas tlačovej konferencie uviedla, že kvôli neprimeranému a urážlivému zaobchádzaniu podnikne právne kroky. Ako ozrejmila, nie je rozvedená, s manželom sú odlúčení. Po necitlivom zákroku Caroline Jurie údajne skončila v nemocnici, kde jej museli ošetriť zranenú hlavu. 

Organizátor súťaže sa poníženej víťazke ospravedlnil a prezradil, že korunka jej bude vrátená. „Sme sklamaní. To ako sa Caroline Jurie na pódiu správala, bola hanba. Už sme v tejto veci podnikli určité kroky,” uviedol riaditeľ súťaže Chandimal Jayasinghe.

FOTO: Pushpika De Silva tvrdí, že hoci bola ponížená, drží svoju hlavu stále vzpriamene. 

FOTO: Pushpika De Silva sa dočkala toho, že jej vrátili korunku a je oficiálnou víťazkou súťaže. Na fotografii pózuje so synčekom.

Viac o téme: Mrs. Srí Lanka WorldPushpika De Silva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu