Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Karlos Vémola priznal, koľko dostal za Zlatú masku: OBROVSKÁ suma... Veď tam bol iba štyri kolá!

Karlos Vémola Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA/BRATISLAVA - Zlatá maska je už definitívne za nami. Pred viac ako týždňom sa fanúšikovia šou dozvedeli, kto sa stal jej víťazom a odhalili sa aj posledné tri masky. Šampiónom sa stal rozkošný Bubák, pod ktorým bola celý čas ukrytá herečka Lucia Siposová. No a po tom, čo celá zábavná relácia dosiahla svoj vrchol, sa začali odhaľovať zaujímavé informácie zo zákulisia...

Najnovšie sa k svojmu účinkovaniu opäť vyjadril český zápasník Karlos Vémola, ktorý vypadol v štvrtom kole. Do úst si ho vraj totiž zobral Jiří Paluska - tréner jeho rivala Viktora Peštu. Paluska vraj svojim zverencom radí, aby sa nenechali zlákať do podobných projektov a nedopadli ako Karlos, ktorý sa musel prezliekať za Pandu v čudnej šou, aby mal na lístok na električku. 

Galéria: Karlos Vémola
Karlos sa rozhodol k celej veci vyjadriť na svojom Instagrame. A dôvody na účinkovanie v šou mal vraj rovno dva. Prvým, ako už aj dávnejšie prezradil, boli jeho deti. „Do tej Pandy som išiel preto, že ma prosili moje deti. A ja urobím pre svoje deti čokoľvek. Oni tú show milujú, v Anglicku je to strašne sledované, deti do toho boli zamilované, nemohol som uhnúť,” uviedol a potom prešiel k spomínaným peniazom. 

Karlos Vémola vypadol v štvrtom kole Zlatej masky. Ukrýval sa pod kostýmom Pandy.
Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola vypadol v štvrtom kole Zlatej masky. Ukrýval sa pod kostýmom Pandy.  (Zdroj: TV JOJ)

Zápasník v posledných mesiacoch prekonával pomerne náročné životné obdobie. Mal problémy v kariére, v súkromí a jeho zdravotný stav tiež nebol práve najlepší.
Zobraziť galériu (4)
Zápasník v posledných mesiacoch prekonával pomerne náročné životné obdobie. Mal problémy v kariére, v súkromí a jeho zdravotný stav tiež nebol práve najlepší.  (Zdroj: Instagram L.Č.)

A veru, boli naozaj obrovskou motiváciou, hoci by to u fenoménu, akým Vémola je, nikto nečakal. Lenže mastná sumička, ktorú dostal, by zrejme presvedčila mnohých. „Bol som po prehre, po zranení, navyše, keď vám niekto ponúkne státisíce, čo je viac ako čokoľvek Viktor Pešta zarobil v Čechách za zápas, tak zaspievať bežte,” odkázať otvorene zápasník svojim fanúšikom. 

„Mohol som vďaka tomu urobiť deťom krásne Vianoce, kúpiť rodine všetko, čo potrebujú a ešte som ukázal, že nie som len vymlátený fighter, ale dokážem niekam aj ísť a zaspievať. Nie síce dobre, ale dokázal som to,” dodal Karlos na záver k Zlatej maske. 

Viac o téme: Karlos VémolaZlatá Maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu