Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bleskový ROZCHOD s tretím mužom: Prachařova ex po rozvode s Jakubom… Je opäť sama!

Agáta Hanychová po rozchode s Jakubom šťastie na lásku nemá. Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová po rozchode s Jakubom šťastie na lásku nemá. (Zdroj: Instagram A.H./TV JOJ)

PRAHA - Jakub Prachař (37) a Agáta Hanychová (35) sa rozišli už pred rokom, no k oficiálnemu ukončeniu ich manželstva došlo až toto leto. Obaja však za ten čas stihli mať už aj iných partnerov. Herec to na pár mesiacov skúsil s modelkou Denisou Dvořákovou (29) a moderátorka... Je opäť po rozchode. Nevyšlo jej to ani s tretím mužom. Koniec prišiel po pár mesiacoch!

Galéria: Agáta Hanychová

Agáta Hanychová sa po rozchode s manželom Jakubom Prachařom na sociálnej sieti Instagram už viackrát pýšila, že je vo vzťahu. Najprv to skúšala s realitným maklérom Zdeňkom Turkom. „Boli sme spolu 4 mesiace. Bola to romantika, ale rozišli sme sa ako priatelia. Mali sme každý iné názory na život a pre mňa vždy budú prioritou deti,“ povedala vtedy k rozchodu pre eXtra.cz.


Detaily ROZVODU hviezdy Zlatej masky: Rozsudok až na tretíkrát... Svoju ex má zablokovanú!


Dlho jej to nevydržalo ani s druhým objavom. Hoci to vyzeralo nádejne, s umelcom Markom Niessnerom sa rozišla už po troch mesiacoch vzťahu. Dvojica pritom spolu plánovala rozbehnúť istý projekt, no ešte predtým, než sa plány stihli realizovať, ich láska vyprchala. Najviac sympatií si u Agátiných fanúšikov získal jej posledný priateľ Tomáš. 


Rozvod na spadnutie a tretí frajer za tento rok: Žena jojkárskeho porotcu to poriadne strieda!


No všetko nasvedčuje tomu, že ani s ním jej to nevydržalo. „Ty a ja navždy. Áno, tento chlap mi nikdy neublíži,“ napísala Agáta na Instagram a pripojila fotku so synom Kryšpínom. K príspevku dodala niekoľko hashtagov, v ktorých bolo okrem iného „single girl“ či „na chlapy už kašlu“. Z toho je jasné, že bývalej modelke to, bohužiaľ, nevyšlo ani do tretice. A aj teraz prišiel rozchod bleskovou rýchlosťou.

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu