Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Schudol 10 kíl a ostrihal sa: Wau, z Jakuba Prachařa je český Brad Pitt!

Jakub Prachař zhodil lockdownové kilá.
Jakub Prachař zhodil lockdownové kilá. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Jakub Prachař (37) si v posledných rokoch prešiel náročným obdobím. Riešil rozvod s Agátou Hanychovou aj rozchod s Denisou Dvořákovou. Navyše v uplynulých mesiacoch sa veľmi nepretrhol ani od roboty. Kilá sa tak naňho lepili jedna radosť. Dnes je však z neho nový človek - schudol 10 kíl a... Wau, je z neho český Brad Pitt!

Niekoľkomesačný lockdown sa podpísal na postavičkách mnohých z nás. Dlhé chvíle ničnerobenia mali za dôsledok nárast kíl aj u mnohých svetových hviezd. Nie je to tak dávno, čo sa svojimi faldíkmi pochválil inak vždy vyšportovaný Will Smith. No a potom sa k nemu pridali ďalšie verejne známe tváre. 

Galéria: Jakub Prachař a Agáta Hanychová

Nástrahám pandémie sa nevyhol ani český herec a spevák Jakub Prachař. No už je aj naspäť vo forme - pupok a druhá brada sú minulosťou. Ako informuje český Blesk, v poslednom období sa mu podarilo zhodiť 10 kíl. Navyše sa pochválil aj novým účesom. 

No a to vyvolalo u jeho fanúšičiek obdivné reakcie. Kolegyňa ho dokonca nazvala českým Bradom Pittom. „Český Brad Pitt! Aký si chudý,“ neudržala sa herečka Mahulena Bočanová. „Fešák s fúzami,“ pridala sa bývalá česká prvá dáma Dagmar Havlová. 

 

Viac o téme: Brad PittJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu