Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je to č*rák! Dohra šoubiznisového rozvodu: Bitka o majetok... On chce ešte viac?!

Jakub Prachař a Agáta Hanychová Zobraziť galériu (3)
Jakub Prachař a Agáta Hanychová (Zdroj: Tv Joj, Instgram AH)

PRAHA - Poznali sa od detstva, neskôr sa vzali, mali spolu dieťa a... nakoniec sa rozviedli. Aktuálne prebieha medzi hercom Jakubom Prachařom a bývalou modelkou Agátou Hanychovou majetkové vyrovnanie, ktoré však evidentne neprebieha podľa brunetkiných predstáv.

Jakub Prachař a Agáta Hanychová boli rozvedení v septembri 2020. Zdá sa, že v rámci starostlivosti o spoločnú dcéru Miu sa dokázali dohodnúť. No teraz ešte riešia majetkové vyrovnanie a to je ťažší oriešok. 

Agáta a Jakub majú spolu dcéru Miu
Zobraziť galériu (3)
Agáta a Jakub majú spolu dcéru Miu  (Zdroj: Instagram AH a JP)

Galéria: Jakub Prachař a Agáta Hanychová

Bývalá modelka totiž zostala bývať v dome, ktorý si postavili spolu s Jakubom. Samozrejme rátala s tým, že ho bude musieť vyplatiť, a tak jej mama – herečka Veronika Žilková – predala rodinnú chalupu. Podľa českých médií však utŕžených takmer 6 miliónov českých korún zrejme nebude stačiť. 

A nasvedčujú tomu aj včerajšie Agátine slová na sieti Instagram. „Iba také okienko – dievčatá, keď si budete niekoho brať, urobte si predmanželskú zmluvu. Teda, pokiaľ ste tak blbé ako ja, lebo normálne ženy na rozvodoch zarábajú, ja očividne nie,” prihovorila sa očividne rozhodená svojim fanúšikom. A neskôr dodala oveľa drsnejšie slová: „Alebo mám pre vás ešte jedno riešenie, neberte si čurákov!” Nuž, zdá sa, že rozvod ju vyjde naozaj draho... 

Je to č*rák! Dohra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu