Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia plastika! Dara Rolins zmenená v tvári: Kvôli operácii nosa išla až na Ukrajinu!

Dara Rolins podstúpila ďalšiu plastickú operáciu nosa. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins podstúpila ďalšiu plastickú operáciu nosa. (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA/KYJEV - Fanúšikovia si to všimli! Dara Rolins (47) sa netají tým, že svoje telo už niekoľkokrát zverila do rúk plastickým chirurgom. Prsia, nos... Ten jej dokonca upravovali niekoľkokrát. A naposledy pred pár týždňami. Kvôli novej operácii išla až na Ukrajinu!

Dara Rolins patrí k tým známym ženám, ktoré svoj výzor za roky kariéry podstatne zmenili. Nos aj prsia totiž zverila do rúk plastických chirurgov, ktorí si ich zobrali do parády. „Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala opraviť, išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebalásky,“ povedala nedávno na margo svojich úprav speváčka. 

Galéria: Dara Rolins

No a práve nos je ten, s ktorým plavovláska stále nie je stopercentne spokojná. Alebo aspoň donedávna nebola. Dara totiž opäť podstúpila operáciu nosa. A vycestovala za ňou až do ďalekého Kyjeva. Plastický chirurg, ktorému sa mimochodom v týchto dňoch zverila do rúk aj Zuzana Plačková, sa záberom so slovenskou speváčkou pochválil na Instagrame. 


Dara Rolins o plastikách a vylepšeniach: Nie som dokonalá, ale som ku*evsky cool!


„S tou najkrajšou a najokúzľujúcejšou šťastnou ženou s novým nosom,“ napísal v popise k fotke. A zverejnil aj nové číslo magazínu, kde bola minulý mesiac Dara na titulke. Je teda jasné, že operácia prebehla len nedávno. Pre čas.sk potom známa Slovenka všetko priznala. 

Plastický chirurg sa svojou celebritnou pacientkou pochválil na Instagrame.
Zobraziť galériu (6)
Plastický chirurg sa svojou celebritnou pacientkou pochválil na Instagrame.  (Zdroj: Instagram Dr. Ivanchuk)

„Môžem vás upokojiť, že žiadne lámanie a veľké operácie môjho nosa nekonali. Na odporúčanie som odletela na predĺžený víkend do Kyjeva, kde mi doktor konečne spriechodnil obe nosné dierky a ja môžem asi po 10 rokoch konečne voľne a zhlboka dýchať,“ vyjadrila sa Rolins. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello moji milí:). Viem, že sa posledné dni rieši môj nos, novinári chcú ďaľšie "vyjadrenia"...Jedno už som dala a pri tom by som aj zostala. Necítim potrebu sa hájiť ani nikomu nič podrobne vysvetľovať a ak by mal niekto TU na instagrame pocit, že som sa pýtala na hodnotenie či o radu- tak nie:)). Tých pár ľudí, ktorých názor ma naozaj zaujíma, poznajú pravé pohnútky môjho rozhodnutia a ostatní, samozvolení odborníci na Daru, vložte prosím energiu do vecí, kde je o váš názor a všetky tie cenné rady záujem☺️🙏🏻. MOJE telo, môj život, rozhodnutia, pocity aj zodpovednosť za to ako, kedy a prečo.

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu